Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 la pariuri, 21 august 2020

Cota 2 la pariuri, 21 august 2020

Fotbal

Comentarii

Cota 2 la pariuri, 21 august 2020, este alcătuită din două meciuri. Este vorba despre finala Europa League, Sevilla - Inter şi despre partida din noul sezon al Ligii 1, FC Argeş - FC Botoşani.

Împreună, cele două partide oferă cota 2.39. Sevilla şi Inter este o finală similară unui adevărat meci de UEFA Champions League. Cele două echipe au o istorie bogată în această competiţie. Andaluzii au câştigat de cinci ori trofeul, record absolut, în timp ce italienii au trei finale câştigate, toate în anii 90.

Cote profitabile şi bilete câştigătoare prin care puteţi rula orice bonus pariuri vă aşteaptă, până la finalul săptămânii, în articolele noastre.

Cota 2 la pariuri, 21 august 2020

Cele două echipe vor juca în ediţia viitoare a Ligii Campionilor indiferent de rezultatul din această seară. Spaniolii au terminat pe locul 4 în LaLiga, la egalitate de puncte cu ocupanta poziţiei a treia, Atletico Madrid. În schimb, echipa lui Conte a terminat pe locul 2 în Serie A, la un singur punct în spatele campioanei Juventus. După ce a trecut în semifinale de Manchester United, Sevilla a ajuns la 20 de partide consecutive fără înfrângere. Inter e şi ea în formă maxim. Nu a primit gol în şase din ultimele şapte meciuri, iar în Europa League are opt victorii din zece.

Ofertele curg pe bandă rulantă în această perioadă, iar jackpoturi uriaşe şi bonusuri cazinou vă sunt puse la dispoziţie în materiale pregătite special pentru toţi cei care vor să dea marea lovitură.

Cota 2 la pariuri, 21 august 2020

Astăzi, FC Argeş revine în Liga 1 după o pauză de 11 ani. Gruparea din Trivale a promovat dramatic după ce Turris a luat gol de la Rapid în prelungirile ultimului meci din play-off. Fără acea reuşită, gazdele de azi ar fi mers la baraj, după 1-1 cu UTA Arad. Ionuţ Badea a adus deja câţiva jucători cu experienţă pentru a încerca să îşi îndeplinească obiectivul, menţinerea în primul eşalon. Este vorba de Gabi Matei, Greab, Ndiaye, Honciu, Gabi Deac şi Meza Colli.

De cealaltă parte, moldovenii sunt o echipă care va juca în preliminariile Europa League, joi, pe 27 august, în Kazahstan, cu Ordabasy, în primul tur preliminar. Echipa lui Croitoru a terminat ultimul campionat pe locul 4, la un punct deasupra lui FCSB. În ultima etapă, Botoşani a câştigat cu 4-1, după o serie de patru meciuri consecutive fără succes.

  • Sevilla - Inter GG @ 1.80
  • FC Argeş - FC Botoşani X2 @ 1.33
  • Curs Final @ 2.39

Afla mai multe despre: cota 2 

viewscnt
Articole similare