Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 la pariuri, 21 iulie 2020

Cota 2 la pariuri, 21 iulie 2020

Fotbal

Comentarii

Cota 2 la pariuri, 21 iulie 2020, este alcătuit din două meciuri programate în etapa cu numărul 37 din Premier League.

Este vorba despre Watford - Manchester City şi despre Aston Villa - Arsenal. Watford primeşte cu emoţii vizita lui Manchester City. Are în continuare grijile retrogradării. Gazdele au ajuns deja la trei antrenori schimbaţi în acest sezon. Deţinătorul clubului, Gino Pozzo, l-a dat afară şi pe Nigel Pearson după înfrângerea cu West Ham, scor 1-3.

Jucaţi acum acest bilet şi rulaţi suma necesară pentru a rula orice bonus pariuri disponibil în mediul online.

Cota 2 la pariuri, 21 iulie 2020

Echipa de pe Vicarage Road are trei puncte peste locurile retrogradabile cu două partide rămase de disputat în actualul sezon de Premier League. Watford a obţinut două succese în ultimele trei runde, cu Norwich şi cu Newcastle United, însă victoriile nu lau putut păstra la echipă pe Pearson. De cealaltă parte, Man City a ratat titlul în acest sezon. Echipa lui Guardiola a ieşit şi din FA Cup, acolo unde a fost eliminată de Arsenal, scor 0-2. În campionat, cetăţenii au trei succese la rând, cu Newcastle, Brighton şi Bournemoutj şi va termina Premier League pe poziţia secundă.

Daţi lovituri impresionante cu jackpoturi uriaşe prin intermediul celor mai tari bonusuri cazinou de pe piaţa jocurilor de noroc.

Cota 2 la pariuri, 21 iulie 2020

De cealaltă parte, Aston Villa e în faţa ultimei şanse de a evita retorgradarea. Echipa din Birmingham e pe poziţia a 18-a, care duce direct în Championship, la trei lungimi de Watford, iar din această ediţie de campioat au mai rămas de jucat doar două partide. Villa are o serie de două meciuri consecutive fără înfrângere, victorie cu Palace şi remiză cu Everton. Gruparea de pe Villa Park are doar un succes în ultimele 13 partide. În acest interval a mai bifat trei remize şi nouă eşecuri. De cealaltă parte, Arsenal s-a calificat în finala FA Cup, acolo unde se va lupta pentru trofeu cu Chelsea. Tunarii au avut o săptămână precedentă de excepţie. Au învins şi noua campioană, Liverpool, înainte de succesul cu echipa lui Pep Guardiola în Cupa Angliei. În campionat, fotbaliştii lui Mikel Arteta are doar şanse teoretice de a prinde Europa League din Premier League, e pe locul 10, cu 53 de puncte.

  • Watford - Man City Peste 2,5 goluri @ 1.47
  • Aston Villa - Arsenal GG @ 1.60

Afla mai multe despre: cota 2 

viewscnt
Articole similare