Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 la pariuri, 22 august 2020

Cota 2 la pariuri, 22 august 2020

Fotbal

Comentarii

Cota 2 la pariuri, 22 august 2020, prefaţează meciul din prima etapă a Ligii 1 dintre Astra Giurgiu şi FCSB.

Astra Giurgiu şi FCSB se întâlnesc în primul derby al noului sezon de Liga 1, ediţia 2020-2021. Partida este programată la Giurgiu, astăzi, de la ora 21:00. Iniţia, partida trebuia să se joace joi, dar a fost amânată după ce patru jucători ai oaspeţilor au fost depistaţi pozitiv la noul coronavirus.

Liga I a revenit în forţă şi ne-am pregătit şi noi alte bilete câştigătoare pentru a da lovitura şi pentru a încasa bonusuri pariuri online de neratat.

Cota 2 la pariuri, 22 august 2020

Roş-albaştrii nu au amintiri deloc plăcute cu giurgiuvenii, care s-au impus în ultimele trei dueluri directe, toate jucate în sezonul recent încheiat. 2-1, 3-1 şi 3-2 au fost scorurile cu care Astra a învins-o pe FCSB. În ultimul campionat, echipa lui Bogdan Andone a terminat pe locul 3, la un punct peste FC Botoşani, dar nu va juca în cupele europene deoarece nu a luat licenţa de participare.

Şi pasionaţii de jocuri cu sloturi au parte de nenumărate surprize dacă accesează bonusuri pacanele disponibile în materialele noastre speciale de pe site.

Cota 2 la pariuri, 22 august 2020

De cealaltă parte, noua echipă a lui Toni Petrea a avut un sezon dezastruos, salvat însă de câştigarea Cupei României. După patru ani în care a terminat pe locul 2, FCSB a încheiat ultimul campionat pe poziţia a cincea, la aproape 20 de puncte de prima poziţie. FCSB a câştigat însă cupa după cinci ani de secetă, scor 1-0, cu Sepsi. Ultimele două meciuri din campionat s-au terminat cu o victorie şi cu un eşec, 1-0 cu Gaz Metan Mediaş şi 0-2 cu CFR Cluj. Cinci zile mai târziu, roş-albaştrii au meci în Europa League, acasă, cu armenii de la Shirak. Ultiam victorie pe care FCSB a obţinut-o în faţa giurgiuvenilor a fost în 2019, scor 1-0, acasă. După acest meci va urma un nou duel greu pentru elevii lui Petrea în campionat, cu Viitorul Constanţa.

  • Astra Giurgiu - FCSB Peste 2,5 goluri @ 2.05

Afla mai multe despre: cota 2 

viewscnt
Articole similare