Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 la pariuri, 22 iulie 2020

Cota 2 la pariuri, 22 iulie 2020

Fotbal

Comentarii

Cota 2 la pariuri, 22 iulie 2020, este format din trei meciuri programate să se desfăşoare în etapa a 35-a din Serie A.

Este vorba despre partidele Inter - Fiorentina, Lecce - Brescia şi SPAL - AS Roma. Inter - Fiorentina se joacă astăzi de la ora 22:45. În tur, cele două echipe s-au anihilat reciproc. A fost 1-1 pe Artemio Franchi din Firenze. Inter şi Fiorentina au fost adversare însă şi în Cupa Italiei în luna ianuarie, acolo unde echipa lui Conte s-a impus cu 2-1.

Rulaţi fără griji orice bonus pariuri sportive cu ajutorul biletelor şi cotelor noastre profitabile.

Cota 2 la pariuri, 22 iulie 2020

În ultimele cinci confruntări directe au marcat ambele echipe. Oaspeţii sunt pe locul 12 în clasament, cu 42 de puncte, la 13 lungimi de retrogradare, acolo de unde este salvată matematic. Fiorentina are însă o serie de şase meciuri consecutive fără victorie în faţa lui Inter. Ultimul succes a fost înregistrat în urmă cu trei ani, la Firenze, scor 3-1.

E perioada în care trebuie să ne reorientăm, având în vedere că toate campionatele importante din Europa se apropie de final, iar noi vă recomandăm cele mai bune bonusuri jocuri aparate de pe piaţă.

Cota 2 la pariuri, 22 iulie 2020

În subsolul clasamentului se dă derbyul suferinţei. Lecce şi Brescia sunt pe locuri retrogradabile, cu şanse mari de a retrograda. Gazdele puteau fi deasupra zonei fierbinţi, dar au pierdut meciul cu Genoa, scor 1-2. La acel meci a fost atentă şi Brescia, care ar fi fost avantajată de un rezultat de egalitate. Pentru a putea să se salveze de la revenirea în Serie B, Brescia ar trebui să recupereze nouă puncte în cele patru etape care mai sunt de jucat. Oaspeţii de azi aveau trei eşecuri consecutive, dar au spart gheaţa şi au câştigat cu SPAL, scor 2-1.

SPAL e adeversara Romei în această etapă. Gazdele sunt deja retrogradate şi revin în Serie B după trei ani petrecuţi pe prima scenă fotbalistică din Italia. Eşecul de duminica trecută cu Brescia a fost cel care a îngropat definitiv echipa din Ferrara. Gruparea de pe Paolo Mazza nu a mai învins pe nimeni de opt runde, interval în care a scos doar un punct din remiza la doi cu AC Milan. În schimb, AS Roma e pe poziţia a cincea în clsament şi e sigură ca va juca în ediţia viitaore de Europa League. Capitolinii şi-au adio de la Champions League. Rivala Lazio este la 11 puncte în faţă, pe poziţia a patra. Romanii sunt fără înfrângere în ultimele patru runde, perioadă în care a câştigat zece puncte din cele 12.

  • Inter - Fiorentina 1 @ 1.45
  • Lecce - Brescia 1X @ 1.25
  • Spal - AS Roma 2 @ 1.30

Afla mai multe despre: cota 2 

viewscnt
Articole similare