Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 la pariuri, 23 august 2020

Cota 2 la pariuri, 23 august 2020

Fotbal

Comentarii

Biletul de Cota 2 de astăzi, 23 august, cuprinde cel mai important meci al sezonului de fotbal european.

PSG şi Bayern Munchen sunt adversare în finala Ligii Campionilor, ediţia 2019-2020. Meciul va începe la ora 22:00 şi se va juca la Lisabona, pe Estadio da Luz. Echipa lui Thomas Tuchel şi-a anunţat intenţia de a câştiga primulo trofeu UEFA Champions League din istorie încă de când a jucat primul meci din faza grupelor şi în care a învins-o pe Real Madrid la scor de neprezentare.

E finala Ligii Campionilor aşa că vă prezentăm şi noi cele mai bune bonusuri case de pariuri pe care le găsiţi pe piaţa jocurilor de noroc din România.

Cota 2 la pariuri, 23 august 2020

Francezii au terminat pe primul loc clasamentul grupei din care au mai făcut parte şi Club Brugge şi Galatasaray. PSG este una dintre echipele care a avut oportunitatea de a disputa meciurile din optimi încă dinaintea opririi fotbalului pe motiv de pandemie. Înainte de sferturi, campioana din Ligue 1 a trecut de Borussia Dortmund, după 1-2 şi 2-0, înfrâgerea din Germania fiind singura din această campanie europeană.

Chiar şi în ziua marii finale, puteţi şi voi să deveniţi campioni. Campioni ai jackpot-urilor cu bonusuri sloturi excelente care vă vor ajuta să încasaţi sume importante de bani.

Cota 2 la pariuri, 23 august 2020

În sferturi, PSG a avut un noroc imens, atunci când a fost aproape să fie eliminată de Atalanta. Conduşi până în minutul 90 cu scorul de 1-0, fotbaliştii lui Tuchel au întors soarta în prelungiri şi s-au impus cu 2-1. În semifinale, lucrurile s-au mai simplificat pentru parizieni, care nu i-au dat nicio şansă lui RB Leipzig, scor 3-0.

De cealaltă parte, bavarezii reprezintă o adevărată maşinărie de fotbal şi mai ales de marcat goluri. Campioana Germaniei are o serie de invincibilitate incredibilă, reuşind chiar să aibă 21 de victorii consecutive indiferent de competiţia în care a evoluat. În sferturile UEFA Champions League, Bayern Munchen a defilat ca nimeni alta în faţa Barcelonei, echipă pe care a spulberat-o cu un scor imposibil de crezut, 8-2!

Bayern a început însă greu semifinala cu Lyon, francezii trecând în cel puţin două rânduri pe lânga deschiderea scorului. Nemţii au scăpat de gol, iar până la final au reuşit să se impună la scor de neprezentare. Echipa lui Hansi Flick porneşte cu prima şansă înaintea finalei de la Lisabona având în vedere că are zece succese în acest sezon de Champions League. În grupe nu a avut nicio problemă cu Tottenham, Olympiacos sau Steaua Roşie Belgrad, echipe cu care a făcut golaveraj de 24-5. Spectacol a fost şi în optimi, acolo unde Bayern a trecut de Chelsea cu scorul general de 7-1.

  • PSG - Bayern Peste 3,5 goluri @ 2.00

Afla mai multe despre: cota 2 

viewscnt
Articole similare