Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 la pariuri, 27 august 2020

Cota 2 la pariuri, 27 august 2020

Fotbal

Comentarii

FCSB încearcă să revină în elita fotbalului european, după ce pe plan intern a ratat titlul pentru al cincelea an la rând.

Echipa lui Toni Petreea a început cu dreptul noul sezon. În prima etapă a câştigat la scor de neprezentare pe terenul Astrei Giurgiu, datorită reuşitelor lui Dennis Man, Florin Tănase şi Olimpiu Moruţan. Ca niciodată, roş-albaştrii s-au întărit cel mai puţin în această vară. 

Pentru ponturi pariuri de top intraţi pe site-ul telekomsport.ro, unde vă aşteaptă cote şi bilete excelente care vă pot ajuta să daţi adevărate lovituri în fiecare zi.

Cota 2 la pariuri, 27 august 2020

Sergiu Buş este singurul nume important are a ajuns la gruparea patronată de Gigi Becali. În ultimii doi ani, FCSB nu a reuşit să se califice în grupele vreunei competiţii europene. Misiunea din acest sezon va fi şi mai grea. Spre deosebire de precedentele două sezoane, fotbaliştii lui Toni Petrea nu vor mai fi capi de serie în play-off-ul UEFA Europa League.

O mulţime de bonusuri pariuri aveţi în materialele pregătite special de oameni cu ani de experienţă în spate în domeniul jocurilor de noroc.

Cota 2 la pariuri, 27 august 2020

De cealaltă parte, Shirak a jucat tot un singur meci oficial în acest sezon. În prima etapă din campionatul Armeniei, Shirak a remizat la Noah, scor 2-2. Oaspeţii de pe Naţional Arena a terminat campionatul pe locul 4, la două puncte sub ocupanta locului 2, Noah şi la un punct în spatele lui Aashkert, echipă care a terminat pe ultimul loc al podiumului. Gruparea din Gyumri se întoarce după o pauză de de trei ani în cupele europene. În 2017 a fost eliminată de Gorica în turul I preliminar al UEFA Europa League. Ultima dată când au eliminat pe cineva într-un tur preliminar s-a întâmplat în urmă cu patru ani, tot în Europa League, atunci când a trecut de Dila Gorj, urmând să fie eliminată de Spartak Trnava.

  • FCSB - Shirak Peste 3,5 @ 2.02

Afla mai multe despre: cota 2 

viewscnt
Articole similare