Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 la pariuri, 7 august 2020

Cota 2 la pariuri, 7 august 2020
Comentarii

Cota 2 la pariuri, 7 august 2020. Juventus a terminat fără emoţii sezonul din Seria A şi a câştigat campionatul pentru a noua oară la rând.

Emoţiile însă abia acum încep pentru „Bătrâna Doamnă”. Echipa lui Maurizio Sarri are meci cu Lyon în optimile UEFA Champions League. În tur, francezii s-au impus pe teren propriu,  scor 1-0. Clasamentul din Italia a arătat destul de îngrijorător la final, având în vedere că Juve a terminat la doar un punct deasupra lui Inter după ce a pierdut ultimele două meciuri şi a ajuns la un total de trei înfrângeri în ultimele patru etape, cu Udinese, Cagliari şi Roma.

Profitaţi acum de ponturile oferite de specialiştii noştri, care au o mare experienţă în spate în acest domeniu, şi rulaţi bonusuri pariuri de top de pe piaţă.

Cota 2 la pariuri, 7 august 2020

În ultimele două etape, campioana Italiei a câştigat doar cu Lazio şi cu Sampdoria. În ediţia precedentă a Ligii Campionilor, Juventus a ajuns până în sferturi, acolo unde a fost eliminată de Ajax. Palmaresul confruntărilor directe cu Lyon e de partea italienilor, trei victorii din patru partide.

Şi dacă vă plac jocurile cu sloturi, vă punem la dispoziţie bonusuri casino de top, astfel încât să vă încercaţi norocul în cursa către jackpot-uri uriaşe.

Cota 2 la pariuri, 7 august 2020

De cealaltă parte, Lyon nu va juca în sezonul viitor de cupe europene decât dacă ia Liga Campionilor. Francezii au terminat pe locul 7 în Ligue 1 şi au pierdut şi Cupa Ligii în faţa lui PSG la loviturile de departajare după ce în timpul regulamentar a fost 0-0. Lyon e fără victorie în ultimele trei partide oficiale: a fost eliminată din Cupa Franţei de PSG, a pierdut la Lille, în campionat, şi în finala Cupei Ligii, cu PSG. În ultima ediţie de Champions League, echipa lui Rudi Garcia a ajuns până în optimi, acolo unde a fost eliminată de FC Barcelona. Totuşi, Lyon pare să se descurce mai bine în Europa decât în campionat în ultima vreme. A fost învinsă în numai patru din ultimele 19 meciuri de cupe europene, interval în care a mai înregistrat şapte succese şi opt rezultate de egalitate.

  • Juventus - Lyon 1 (-1) @ 2.25

Afla mai multe despre: cota 2 

viewscnt
Articole similare