You are here:

Cotele pentru favoritele la titlu şi Super Oferta pentru prima etapă din Serie A

Cotele pentru favoritele la titlu şi Super Oferta pentru prima etapă din Serie A

Pariuri sportive

Comentarii

Inter Milano începe cursa de apărare a trofeului câştigat în sezonul trecut, cel care i-a adus şi a doua stea pe tricou. Sezonul cu numărul 123 din Serie A este deschis chiar de către campioana Inter, însă de la aceeaşi oră joacă şi echipa românilor Man şi Mihăilă.

Descoperă oferta completă pentru Serie A! Vezi cotele antepost şi alege-ţi favorita! 

Inter, din nou favorită 

Inter şi-a asigurat al 20-lea Scudetto din palmares într-o manieră memorabilă, chiar în urma unui derby cu AC Milan pe San Siro. La final, campioana a avut 19 puncte avans faţă de rivala din oraş, ocupanta locului secund. Lautaro Martinez, fotbalist care şi-a prelungit în această vară contractul cu Inter, a format un parteneriat formidabil cu Marcus Thuram şi a fost cel mai bun marcator din Serie A cu 24 de goluri. 

Cu schimbări minime în echipă, Inter a încheiat pre-sezonul printr-un amical încheiat la egalitate cu Chelsea. Inter îşi propune să îşi continue palmares din meciul de debut al sezonului, câştigând în 12 din ultimele 13 sezoane meciul din prima etapă. 

Cotă 1.55 pentru victorie Inter!

De la aceeaşi oră joacă şi Parma, una dintre echipele nou-promovate în acest sezon de Serie A, alături de Como şi Venezia, care a revenit după un „exil” de doi ani în Serie B. 

Cu Man şi Mihăilă titulari de drept, Parma începe sezonul pe teren propriu împotriva celor de la Fiorentina, club care a realizat unul dintre cele mai sonore transferuri ale verii, David De Gea. 

Cotă 3.70 gol Dennis Man! 

Milan a intrat în era Fonseca

AC Milan, sub noua conducere a lui Paulo Fonseca, îşi începe campania din Serie A sâmbătă, pe teren propriu, împotriva lui Torino. După un sezon 2023-2024 lipsit de consistenţă, Milan îşi propune un nou început cu un nou antrenor şi noi jucători. 

Fonseca, care a obţinut deja victorii importante în meciurile amicale cu echipe precum Manchester City, Real Madrid sau Barcelona, caută să reducă diferenţa faţă de rivala din oraş, Inter. Milan este favorită în meciul de deschidere, având un istoric solid în partidele din prima etapă şi totodată un record de invincibilitate în meciurile de acasă cu Torino. 

Cotă 1.67 pentru victorie AC Milan! 

Napoli, campioana din urmă cu două sezoane, începe sezonul duminică seara, la Verona, în aceeaşi zi în care intră în competiţie şi ambele echipe din capitală. Juventus, noua echipă a lui Thiago Motta, încheie prima etapă prin partida cu nou-promovata Como. 

Afla mai multe despre: serie a pariurisuperbetserie a cote 

viewscnt
Articole similare