Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Courtois, după ce Real Madrid a câştigat al 14-lea trofeu UEFA Champions League: ”Am învins cele mai bune echipe din lume”

Courtois, după ce Real Madrid a câştigat al 14-lea trofeu UEFA Champions League: ”Am învins cele mai bune echipe din lume”
Comentarii

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0).

Portarul echipei Real Madrid, Thibaut Courtois, a declarat sâmbătă seară, după câştigarea Ligii Campionilor, că avea nevoie de acest triumf pentru cariera sa şi pentru respect.

“Am spus ieri în conferinţa de presă că atunci când Real Madrid joacă finale le câştigă. Am văzut multe mesaje pe Twitter că voi fi umilit astăzi. A fost invers. Aveam nevoie să câştig finala pentru cariera mea, pentru toată munca pe care am depus-o ca numele meu să fie respectat, pentru că eu cred că nu sunt respectat suficient, în special în Anglia. Sunt foarte fericit şi mândru de prestaţia echipei. Am învins cele mai bune echipe din lume. City şi Liverpool au fost incredibile în acest sezon, Liverpool a jucat foarte bine, dar noi am avut o ocazie şi am înscris”, a spus Courtois la BT Sport, potrivit bbc.com.

Vinicius a marcat singurul gol al partidei de pe Stade de France, însă adevăratul erou al lui Real Madrid a fost goalkeeperul Thibaut Courtois (30 de ani). 

Afla mai multe despre: courtoisreal madrid 

viewscnt
Articole similare