Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Courtois s-a accidentat grav, Realul îi caută înlocuitor! Două variante: dorinţa mai veche a lui Florentino Perez şi cel mai scump portar din lume

Courtois s-a accidentat grav, Realul îi caută înlocuitor! Două variante: dorinţa mai veche a lui Florentino Perez şi cel mai scump portar din lume

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a primit o veste groaznică înaintea startului noului sezon din LaLiga. Thibaut Courtois (31 de ani) s-a accidentat grav şi va fi indisponibil o perioadă lungă de timp, astfel că Florentino Perez şi Carlo Ancelotti caută soluţii pentru postul de portar.

Thibaut Courtois s-a accidentat grav la unul dintre antrenamentele Realului dinaintea startului de sezon din LaLiga. Belgianul a suferit o ruptură ligamente şi va fi indisponibil cel puţin şapte luni, astfel că stafful de pe "Santiago Bernabeu" s-a pus pe căutat portari.

Thibaut Courtois s-a accidentat grav, Real Madrid îi caută înlocuitor

Courtois urmează să se opereze, în zilele umrătoare, şi apoi va începe recuperarea care va dura mult. Într-un comunicat oficial, Real Madrid a anunţat accidentarea lui Thibaut Courtois şi faptul că portarul belgian urmează să fie operat.

"În urma testelor pe care le-a efectuat, Thibaut Courtois a fost diagnosticat cu ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng. Jucătorul va fi supus unei operaţii în următoarele zile", a fost vestea proastă confirmată de Real Madrid.

După accidentarea lui Courtois, la Real Madrid au început căutările pentru un nou portar. Andryi Lunin (24 de ani) va fi titular în prima etapă din noul sezon de LaLiga, însă Florentino Perez şi Carlo Ancelotti caută cea mai bună variantă. David De Gea sau Kepa Arrizabalaga sunt două nume de pe lista echipei din Madrid şi rămâne de văzut cine va fi alesul.

O "dorinţă" mai veche a Realului, David de Gea ar putea sosi gratis pe "Santiago Bernabeu" după despărţirea de Manchester United. De partea celalată, Kepa este cel mai scump portar din lume, pe care Chelsea a plătit nu mai puţin de 80 de milioane de euro când l-a transferat de la Athletic Bilbao.

Afla mai multe despre: real madridthibaut courtoisaccidentaredavid de gea 

viewscnt
Articole similare