Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Covăsnenii vor să dea lovitura! Un fost dinamovist semnează cu Sepsi: ”Suntem foarte aproape să-l convingem”

Covăsnenii vor să dea lovitura! Un fost dinamovist semnează cu Sepsi: ”Suntem foarte aproape să-l convingem”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a terminat sezonul 2021-2022 cu triumful din finala Cupei României, 2-1, în faţa celor de la FC Voluntari, rezultat în urma căruia clubul din Covasna urmează să joace în turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

Covăsnenii vor să dea lovitura! Un fost dinamovist semnează cu Sepsi: ”Suntem foarte aproape să-l convingem”

Trupa pregătită de Cristiano Bergodi a suferit modificări de lot.

Jonathan Rodriguez (32 de ani, mijlocaş central), ultima dată la Dinamo, e foarte aproape să ajungă la un acord cu Sepsi.

„Sunt negocieri şi suntem foarte aproape să îl convingem pe Jonathan Rodriguez”, a declarat Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, pentru Fanatik.

Din informaţiile Fanatik, Jonathan Rodriguez a reziliat contractul cu CFR Cluj şi este foarte aproape să semneze cu Sepsi Sf. Gheorghe. Ar fi al doilea jucător care o părăseşte pe Dinamo pentru covăsneni, primul fiind Cosmin Matei.

  • 136 de meciuri a jucat Rodriguez în Liga 1 şi a reuşit să marcheze 8 goluri.

Sepsi vrea să-şi adauge în palmares cel de-al doilea trofeu din istoria clubului, după Cupa României din sezonul trecut, cu ocazia Supercupei României, contra celor de la CFR Cluj. Duelul va avea loc pe 9 iulie, de la ora 20:30, pe arena ”Francisc Neuman” din Arad.

Sepsi s-a pus pe curăţenie încă de la finalul sezonului. Au venit următorii jucători: I. Gheorghe (FC Voluntari), R. Ispas (CFR Cluj), C. Matei (Dinamo), F. Junior (Gaz Metan), D. Ciobotariu (CFR Cluj), Mario Rondon (Radomiak Radom).

De asemenea au plecat: Fofana (liber), I. Fulop (liber), Vaşvari (Poli Iaşi), Tincu (Poli Iaşi), R. Ispas (CFR Cluj), Luckassen (Kayserispor).

Cu un buget de aproximativ şase milioane de euro în noul sezon, unul dintre cele mai mari din Liga 1, echipa covăsneană devine uşor, uşor o forţă a campionatului nostru.

OFICIAL | Mario Rondon, prezentat la Sepsi! Pe ce perioadă a semnat

Afla mai multe despre: sepsijonathan rodriguez 

viewscnt
Articole similare