Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova e istorie! Băluţă dă tot ce are mai bun la antrenamentele FCSB-lui. MM Stoica a fost dat pe spate: ”E foarte, foarte bun!” | EXCLUSIV

Craiova e istorie! Băluţă dă tot ce are mai bun la antrenamentele FCSB-lui. MM Stoica a fost dat pe spate: ”E foarte, foarte bun!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Alexandru Băluţă (29 de ani) a fost prezentat oficial astăzi la FCSB într-o conferinţă de presă la care a participat şi Mihai Stoica.

Alexandru Băluţă a semnat cu FCSB, după zile de foc pentru fotbalistul care s-a despărţit de Akademia Puskas. Deşi Universitatea Craiova a fost prima interesată, FCSB a intrat pe fir, iar provocarea de la echipa bucureşteană l-a încântat pe cel care ar fi putut reface cuplul cu Alex Mitriţă, sub comanda lui Eugen Neagoe. 

Craiova e istorie! Băluţă dă tot ce are mai bun la antrenamentele FCSB-lui. MM Stoica a fost dat pe spate: ”E foarte, foarte bun!” | EXCLUSIV

Pentru Băluţă s-au luptat FCSB şi Universitatea Craiova. Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a spus că nu înţelege decizia fostului său jucător având în vedere că salariul pe care i l-a oferit era identic. În schimb, fotbalistul a negat, declarând astăzi că "nu a existat niciun echilibru între oferta aici şi cea de la Craiova".

Acum pare că Universitatea Craiova este istorie pentru Băluţă. Acesta trage din greu la antrenamentele FCSB-ului pentru a-şi câştiga un loc în echipă. Fotbalistul l-a convins deja pe MM Stoica, care are doar cuvinte de laudă pentru Băluţă.

”Băluţă e foarte bun. L-am văzut antrenânu-se acum şi e foarte, foarte bun. E exact jucătorul de care avem nevopie. Când se pierde mingea se duce în sprint. E exact ce avem nevoie. Nu vreau să mai vorbesc, că după pare că mă laud. Nu e extremă, i-am spus şi lui Gigi. M-am bucurat când lş-am văzut pe Rădoi că l-a pus mijlocaş central lângă Nedelcu cu Danemarca şi m-am bucurat. Am zis că ăsta este”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Gigi Becali i-a oferit lui Alexandru Băluţă un bonus de instalare în valoare de 100.000 de euro şi un salariu lunar de 20.000 de euro. A semnat un contract pe trei sezoane. 

Ce a spus Băluţă după ce a semnat cu FCSB:

„Începe un nou capitol pentru mine. Sunt hotărât şi pregătit să ajut FCSB. E o provocare pentru mine. Asta mă motivează foarte tare. Îmi doresc din tot sufletul să luăm titlul şi să mergem în Conference League. E important să dau tot ce am mai bun pentru Steaua (n.r. FCSB) şi să am cel mai bun randament. Ştiu ce va urma aici, ştiu că nu va fi uşor. E o presiune mare. Sunt profesionist.

Mereu mi-am câştigat respectul prin muncă. Vreau să am un parcurs cât mai bun aici. Am semnat pe 3 ani şi mă concentrez aici. Pot juca pe orice poziţie de la mijloc în sus. Nu am venit ca titular. Trebuie să demonstrez. Totul depinde de mine şi de deciziile mele, de ce voi face la antrenamente. O să încerc să vorbesc pe teren. Va fi un sezon dificil. Va fi un campionat disputat. Cu toate echipele va fi greu”, a declarat jucătorul.

Afla mai multe despre: alexandru băluţămm stoicafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare