Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova în Team Building | Papură şi-a dus băieţii la paintball înainte de meciul cu Viitorul. Partida se joacă în direct la Telekom Sport

Craiova în Team Building | Papură şi-a dus băieţii la paintball înainte de meciul cu Viitorul. Partida se joacă în direct la Telekom Sportgalerie foto
Comentarii

Înaintea partidei cu Viitorul Constanţa, manşa retur din semfinfinalele Cupei României, antrenorul oltenilor, Corneliu Papură şi-a dus elevii la paintball.

Craiova are de întors rezultatul meciului din tur, pierdut de olteni pe teren propriu, 1-2 contra echipei lui Hagi. Meciul este programat astăzi, de la ora 19:45, în direct la Telekom Sport 1. Astra s-a calificat deja în finală, după ce a eliminat-o pe CFR Cluj, 3-1 în prima manşă, 2-2 în retur.

Oltenii lui Papură sunt însă pregătiţi de război. Caută cu orice preţ finala Cupei României, singurul obiectiv real pe care formaţia din Bănie îl mai are în acest final de sezon. Noul antrenor al echipei, Corneliu Papură şi-a antrenat jucătorii la un joc de paintball: ”Antrenament şi pe câmpul de luptă în caz că armata devine obligatorie. Suntem pe recepţie” au postat oltenii pe Facebook. Imagini spectaculoase în galeria foto de mai sus. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: u craiovapaintball 

viewscnt
Articole similare