You are here:

Craiova lui Adrian Mititelu a primit o veste proastă. Un fotbalist important s-a accidentat grav şi ratează restul sezonului

Craiova lui Adrian Mititelu a primit o veste proastă. Un fotbalist important s-a accidentat grav şi ratează restul sezonului

Fotbal intern

Comentarii

Fostul atacant de la UTA şi Dinamo, Kevin Trabalka s-a accidentat şi nu va mai juca în acest sezon pentru FC U Craiova 1948.

Conform Sport Arad, Kevin Trabalka nu va mai juca în acest sezon pentru echipa lui Adrian Mititelu. Fostul golgeter al Ligii a treia (seria 4) din sezonul trecut a făcut totuşi deplasarea în cantonamentul din Antalya, dar nu a evoluat pentru echipa olteană. Conform sursei citate, Kevin Trabalka a primit un verdict foarte dur: are ruptură de ligamente încrucişate!

La începutul lunii el va fi operat la Timişoara, iar perioada de recuperare va fi de minim 6 luni. Astfel, actualul sezon competiţional este unul încheiat pentru Trabalka.

In vârstă de 23 de ani, Kevin Trabalka este cotat în prezent la 50 de mii de euro. El a semnat un contract pe trei sezoane cu formaţia antrenată de Eugen Trică, după ce în stagiunea trecută a fost cel mai bun marcator din seria a patra, acolo unde a jucat pentru Şoimii Lipova.

 

Afla mai multe despre: adrian mititelukevin trabalka 

viewscnt
Articole similare