Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova va termina sezonul cu un trofeu, spune Gică Craioveanu: ”Se va câştiga Cupa României. Eu zic că suntem favoriţi”

Craiova va termina sezonul cu un trofeu, spune Gică Craioveanu: ”Se va câştiga Cupa României. Eu zic că suntem favoriţi”

Fotbal intern

Comentarii

Gică Craioveanu a discutat despre clubul iubit, Craiova, pe care îl vede terminând sezonul cu un triumf în Cupa României, în faţa Astrei.

Gică Craioveanu a condus-o pe Craiova spre ultimul său titlu de campioană, în 1990/1991 şi a păstrat echipa în inima sa de atunci. Transilvănean de origine, acesta a jucat la Severin înainte de a ajunge în Bănie, unde a jucat patru ani înainte de a merge în Spania, unde a petrecut încă 12 ani la Sociedad, Villareal şi Getafe. Cu Craiova, acesta a mai câştigat două Cupe.

Craiova va termina sezonul cu un trofeu, spune Gică Craioveanu

Înaintea finalei competiţiei pe care a câştigat-o de două ori cu oltenii, Craioveanu s-a arătat încrezător în şansele echipei. Acesta crede că retrogradarea Astrei va fi afectat prea rău jucătorii ca aceştia să poată opune rezistenţă lotului superior al Craiovei.

”Eu zic că suntem favoriţi, chiar dacă într-o finală se spune că nu e nimeni favorită, eu zic că plecăm cu un plus. Faptul că şi Astra a avut un eşec important ieri şi îţi dai seama că moralul nu e unul foarte bun.

I-am văzut pe băieţi după meciul cu Viitorul, plângeau, îţi dai seama că sunt foarte afectaţi. Şi este greu să te refaci în atât de puţine zile. Am înţeles că avem vreo 1200 de bilete şi posibil să mai cumpere ceva de pe net.

Nu cred că de la Astra vor veni 1200 de persoane. Şi sper ca şi FRF să mai scoate nişte bilete. Eu consider că locul 3 şi se va câştiga Cupa României, totuşi e un an bun”, a declarat Gică Craioveanu.

Afla mai multe despre: gică craioveanucupa românieicraiova astrauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare