Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier! Concluziile lui Titi Aur: "Dacă ar fi avut centură de siguranţă, sunt aproape sigur că era în viaţă"

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier! Concluziile lui Titi Aur: "Dacă ar fi avut centură de siguranţă, sunt aproape sigur că era în viaţă"

Auto

Comentarii

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci.

Poliţiştii spun că după ce a părăsit DJ 226, maşina în care se afla Răzvan Ciobanu a mai rulat aproximativ 850 de metri, după care a lovit mai mulţi copaci. Conducătorul auto a fost găsit lângă autoturism, cadrele medicale ajunse la faţa locului constatând decesul.  Oamenii legii urmează să stabilească în cadrul anchetei şi dacă autoturismul s-ar fi răsturnat.
 
Cunoscutul pilot Titi Aur susţine că Răzvan Ciobanu a murit în teribilul accident de circulaţie pentru că nu a purtat centura de siguranţă. Maşina extrem de robustă i-ar fi salvat viaţa.
 
"E greu să mă pronunţ, dar din imaginile pe care le-am văzut, sunt aproape sigur că Răzvan nu purta centura, pentru că partea şoferului e relativ întreagă. Chiar dacă ar fi avut nişte leziuni ar fi fost găsit la volan, prins de centură. Centura are nişte capsule pirotehnice, care în momentul unui accident te strâng de scaun.
 
Faptul că a mers foarte mult pe lângă şosea ori s-a jucat cu maşina, ori a avut alte motive, altfel nu înţeleg cum să meargă atât de mult pe lângă şosea fără să frânezi. Nu cred că e vorba de sinucidere, pentru că în cazul acesta ar fi intrat violent în ceva. Sigur, toată acţiunea e la viteză mare. Aşa cum arată maşina, dacă ar fi avut centură de siguranţă, sunt aproape sigur că era în viaţă şi se afla în maşină", a spus Titi Aur pentru Libertatea.
 

Afla mai multe despre: titi aurrazvan ciobanu 

viewscnt
Articole similare