Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cred că e mai bună decât CFR, FCSB, Craiova. Are cel mai bun joc de atac posibil". Dan Petrescu, în gardă pentru titlul Ligii 1

"Cred că e mai bună decât CFR, FCSB, Craiova. Are cel mai bun joc de atac posibil". Dan Petrescu, în gardă pentru titlul Ligii 1

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, crede că FCSB şi Universitatea Craiova sunt intrate în cursa pentru titlul Ligii 1. El a prefaţat meciul de sâmbătă, de la Ovidiu, cu Farul.

Dan Petrescu, înainte de Farul Constanţa - CFR Cluj

Principalul a atras atenţia asupra următorului joc din Liga 1, deşi CFR Cluj are un avans de şapte puncte faţă de FCSB şi de 11 puncte faţă de Universitatea Craiova. 

Dan Petrescu a lăudat-o pe Farul Constanţa pentru forma pe care o arată pe teren propriu. 

"Farul Constanţa cred că la meciurile de pe teren propriu e mai bună decât CFR, FCSB, Craiova. Are cel mai bun joc de atac posibil pe teren propriu, asta am simţit şi noi la ultimul meci. Am avut şi noroc atunci, am recunoscut. Dacă jucăm la fel ca atunci, sigur pierdem. 

În afară de Buş, care s-a accidentat azi, lumea e validă în rest. E bine că pot alege pe cine pun în primul 11. Dar acest campionat va fi decis de cine vine pe bancă. Banca de rezervă e mai importantă decât titularii. FCSB a făcut-o bine cu Gheorghe, cu Ianis Stoica. E bine ca cei de pe bancă să înţeleagă spiritul", a declarat Dan Petrescu. 

În sezonul regulat, Farul Constanţa a fost a patra cea mai bună echipă la meciurile de pe teren propriu, după CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova. 

 "Cu Popescu nu vorbesc deloc înainte de meciuri. Gică vine mereu înaintea meciului în vestiar. Nu vorbim despre fotbal. Vorbim despre altele, dar vă daţi seama că e conectat 100%, e supărat după ultimul meci din ce am văzut. Meci mai greu decât să joci la Constanţa împotriva Farului nu cred cp poţi avea acum", a mai spus tehnicianul campioanei României. 

Farul Constanţa - CFR Cluj are loc sâmbătă, de la 20:30, pe Telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: dan petrescufarul cfr clujgica hagi 

viewscnt
Articole similare