Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cred că oamenii au evoluat". Alex Chipciu, marcat de meciurile din trecut cu Rapid: "Suporterii îmi aruncau lichide dubioase!" | EXCLUSIV

"Cred că oamenii au evoluat". Alex Chipciu, marcat de meciurile din trecut cu Rapid: "Suporterii îmi aruncau lichide dubioase!" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid e lider în clasament după 7 etape jucate în sezonul 2022 – 2023 din Superliga!

Rapidul a început foarte bine noul sezon. Giuleştenii sunt lideri în clasament după 7 etape jucate în sezonul 2022 – 2023 din Superliga!

Marţi, Rapidul îşi va măsura forţele cu nou-promovata U Cluj. Meciuil va avea loc de la ora 20:30, în runda cu numărul 8 din Superligă.

Alexandru Chipciu este pregătit de duelul cu Rapid, dar îi este ”frică” de suporterii din Giuleşti. Chipciu are amintiri neplăcute cu aceştia. 

”Pe Giuleşti mereu a fost frumos, am amintiri frumoase de acolo. Şi cu un stadion nou, cu teren foarte bun, clar şi asta contează în Liga I. Sunt anumite stadioane cu terenuri exemplare şi altele... Şi afectează cu siguranţă calitatea jocului.

Sper să nu ne speriem de atmosferă, să o folosim într-un scop pozitiv. Să ne dea energie să ne batem mai mult, să alergăm mai mult şi să facem un rezultat bun. 

În Giuleşti sper să nu mai fie aşa, aruncau cu obiecte, lichide... Şi noul stadion e ca atunci, foarte apropiat, dar suporterii rapidişti sunt mai... nu aş zice pătimaşi, ci trec în cealaltă latură când nu respectă jucătorul pe teren. Dar trebuie să ne adaptăm.

Ţin minte un meci când ma uitam... plecasem de lângă tuşă de la tribună a doua a lor, venisem prin interior pentru că aruncau cu lichide şi erau şi dubioase lichidele şi era foarte greu să stai în zona aia. Dar cred că şi oamenii au evoluat, vorbesc de acum 10 ani.

Cred că nu vor mai reacţionat aşa, plus că au o echipă care se bate la primele locuri”, a declarat Chipciu pentru Orange Sport. 

"Şepcile roşii" se află în zona fierbinte a clasamentului pe poziţia a 14-a, cu trei puncte în şapte meciuri. Universitatea a acumulat patru înfrângeri şi trei remize în primele etape ale Superligii.

Afla mai multe despre: alexandru chipciurapid 

viewscnt
Articole similare