You are here:

"Cred că puteam înscrie 3, 4, 5 goluri". Selecţionerul Belgiei a tras concluziile după victoria cu România: "Sunt foarte uşurat"

"Cred că puteam înscrie 3, 4, 5 goluri". Selecţionerul Belgiei a tras concluziile după victoria cu România: "Sunt foarte uşurat"

EURO

Comentarii

Selecţionerul Belgiei, Domenico Tedesco, a declarat, sâmbătă seară, că nu este uşor să joci împotriva României, apreciind că jucătorii săi au avut o mentalitate mai bună.

"Am jucat cu aceeaşi structură ca împotriva Slovaciei. Tielemans s-a descurcat fantastic de bine, la fel ca toţi ceilalţi. Suntem fericiţi că am luat aceste trei puncte şi acum vom vedea ce ne aduce următorul meci. Am presat puternic. României îi place să controleze meciurile. Nu e uşor împotriva lor, dar mentalitatea noastră a fost bună. Sunt foarte uşurat că am câştigat meciul, era foarte important să obţinem aceste trei puncte şi, desigur, am ratat câteva ocazii. Este păcat că avem nevoie de atât de multe ocazii pentru a marca. Cred că era posibil să înscriem 3, 4 sau 5 goluri în seara asta. Este minunat că ne creăm astfel de ocazii şi trebuie să spunem răbdare", a declarat Tedesco la conferinţa de presă de după meci.

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecţionata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

La Koln, golurile au fost marcate de Tielemans ‘2 şi De Bruyne ’80.

Afla mai multe despre: domenico tedescobelgiaromaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare