Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cred că se pregăteşte o răzmeriţă, o lucrătură la adresa lui Reghecampf”. Schimbare de antrenor la Craiova? | EXCLUSIV

”Cred că se pregăteşte o răzmeriţă, o lucrătură la adresa lui Reghecampf”. Schimbare de antrenor la Craiova? | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova a început foarte bine sezonul de Superligă, însă în ultimele runde a început să dea rateuri dureroase.

Cu două înfrângeri legate, cu Farul (0-2) şi FCSB (0-3), mai dureroase decât o arată scorul, oltenii nu mai sunt luaţi în calcul la titlu de către rivale.

Pleacă Reghecampf de la Craiova?

Prezent în studiourile Orange Sport, Emil Grădinescu este de părere că se întâmplă ceva ciudat la Craiova, deoarece echipa are două perioade de joc diametral opuse, fără explicaţie, având în componenţă aceiaşi jucători.

Comentatorul consideră că, cel mai probabil, echipa nu mai merge deoarece s-ar putea pregăti debarcarea lui Laurenţiu Reghecampf, iar lipsa rezultatelor nu face decât să accelereze procesul de înlocuire.

Părerea mea este - fără să am vreun argument - am un feeling după atâţia ani de meserie că la Craiova se întâmplă ceva, mocneşte ceva.

Echipa a început cu patru victorii şi două remize, dar cu acelaşi lot a început să calce în străchini: două înfrângeri. Nu ştiu dacă nu cumva se pregăteşte o răzmeriţă, o lucrătură la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. Repet, o spun din imaginaţia mea, nu am date.

Sau poate fi că-n economia echipei este mai rentabil să joci cu Mitriţă în stânga cum îi place lui, să acoperi flancul drept cu Danciu, care joacă în locul lui Baiaram, accidentat. Deci Danciu trebuie să joace.

Aşa că a ales acest trio ofensiv pentru acest meci”, a declarat Emil Grădinescu la Orange Sport.

Afla mai multe despre: reghecampfgradinescu. 

viewscnt
Articole similare