You are here:

”Crede că e specialist şi se pricepe”. Mititelu i-a deranjat pe cei de la Corvinul Hunedoara. Bogdan Apostu i-a dat replica în direct

”Crede că e specialist şi se pricepe”. Mititelu i-a deranjat pe cei de la Corvinul Hunedoara. Bogdan Apostu i-a dat replica în direct

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Mititelu, finanţatorul lui FCU Craiova, i-a deranjat pe cei de la Corvinul Hunedoara după reacţia în cazul refuzului dreptului de promovare în Superligă.

Bogdan Apostu vs. Mititelu? ”E într-o mare necunoştinţă de cauză”

Astăzi, Federaţia Română de Fotbal a anunţat că a respins cererea clubului Corvinul Hunedoara de a-şi schimba forma juridică în societate de drept privat, astfel încât să aibă dreptul de a promova în prima ligă.

Adrian Mititelu, patronul uneia dintre echipele care au contestat demersul Corvinului, FCU Craiova, a fost extrem de vocal după ce s-a anunţat vestea. Declaraţiile lui Mititelu nu au fost pe placul lui Bogdan Apostu, care l-a ”pus la punct” pe patronul oltenilor şi a reacţionat, în direct la Prima Sport. 

”Nu sunt în măsură să le răproşez acelor cluburi (n.r. - care au depus contestaţia), sunt agent FIFA până la urmă, dar nu e corect faţă de competitoare. Am văzut declaraţia domnului Mititelu, care vrea să creadă că e specialist şi pricepe, cunoaşte regulamentele, dar e într-o mare necunoştinţă de cauză.

Corvinul nu poate dispărea. Schimbarea la drept privat, de cesionare a palmaresului, s-ar fi produs doar dacă Comitetul Executiv ar fi aprobat acest lucru.

Nu s-a perfectat niciun transfer, deşi ar fi durat doar un transfer să se facă acest transfer fizic, de la vechea entitate, la noua entitate. Se continuă pe entitatea de drept privat, ca să clarific şi acest lucru”, a declarat Bogdan Apostu la Prima Sport. 

Clubul Corvinul Hunedoara consideră injustă decizia luată de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, care a respins solicitarea clubului CS Corvinul 1921 Hunedoara de a se transforma din „club de drept public” în „club de drept privat” (pentru a avea astfel posibilitatea de a promova în Liga I, cu respectarea legislaţiei sportive).

Hotărârea a fost luată în urma contestaţiilor depuse la Comisia de Disciplină şi Etică a FRF de către mai multe cluburi din Liga a II-a (FC U Craiova, FK Csikszereda, FC Voluntari, FC Argeş).

"Nedreptate!". Corvinul Hunedoara a reacţionat instant după ce a aflat că a rămas fără drept de promovare în Superliga

Afla mai multe despre: corvinul hunedoarabogdan apostumititelu 

viewscnt
Articole similare