Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Credeţi că dacă suntem pe primul loc acum, am scăpat de grijile retrogradării?”. Primele reacţii după victoria Chindiei la Argeş

”Credeţi că dacă suntem pe primul loc acum, am scăpat de grijile retrogradării?”. Primele reacţii după victoria Chindiei la Argeş

Superliga

Comentarii

Chindia i-a făcut vizita lui FC Argeş în a doua etapă a play-out-ului. Baieţii lui Săndoi au reuşit să se impună cu scorul de 1-0, graţie unui gol marcat de Florea în minutul 52.

În urma victoriei, Chindia a urcat pe prima poziţie în play-out, la nouă puncte de prima ocupantă a unui loc în barajul de retrogradare, cu un meci în plus jucat. Însă, Emil Săndoi a recunoscut că lupta nu este gata încă. Antrenorul echipei din Târgovişte a reamintit că mai sunt multe meciuri de jucat şi a afirmat că accederea în competiţiile europene nu este un obiectiv important pentru formaţia sa, doar salvarea de la retrogradare.

Primele reacţii după victoria Chindiei la Argeş

”Obiectivul nostru este să adunăm cât mai multe puncte. În play-out-ul ăsta... Credeţi că dacă suntem pe primul loc acum, am scăpat de grijile retrogradării? Nu. Din punctul meu de vedere, nicio echipă nu este salvată de la retrogradare şi se va juca până la final.

Va fi infernal. Pentru toate echipele va fi infernal. Şi pentru jucători la fel, să dea Dumnezeu să nu se lase cu accidentări. (N.r. se poate califica Chindia în cupele europene?) Poate... cine ştie! Dar nu este un obiectiv al nostru, este ceva adiacent”, a declarat Emil Săndoi.

Mihai Aioani, portarul târgoviştenilor şi al naţionalei U21, a discutat şi el cu presa în urma victoriei. Acesta a contestat aritrajul din partidele decisive din sezonul regular şi şi-a oferit părearea despre adversarele ”tricolorilor” de la Jocurile Olimpice.

”Aşa a fost să fie, să nu fim noi în play-off. Ne-am jucat şansa până în ultima fază, acum în play-out nu avem ce să facem decât să luăm fiecare meci în parte şi să adunăm cât mai multe puncte. Meciul jucat atunci a fost întors practic de către arbitri, nu de către ei.

Acum nu mai contează c e a fost.. (N.r. despre grupa de la Jocurile Olimpice) La prima vedere e o grupă uşoară, dar niciodată nu ştii. Când joci pentru ţară, mereu vrei să dai ce ai mai bun din tine. Sperăm să mergem acolo şi să facem o figură frumoasă”, a mai adăugat Aioani.

VIDEO | Rezumat FCSB - FC Botoşani 2-1

Afla mai multe despre: liga 1argeş chindiafc argeşchindia târgovişteemil săndoimihai aioani 

viewscnt
Articole similare