Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Creşte presiunea pentru Dan Petrescu. Ce dorinţă are conducerea lui CFR Cluj după revenirea antrenorului: "Obligatoriu"

Creşte presiunea pentru Dan Petrescu. Ce dorinţă are conducerea lui CFR Cluj după revenirea antrenorului: "Obligatoriu"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj e singura echipă din Liga 1 care a rămas în competiţiile europene, iar Dan Petrescu are presiunea de a obţine rezultate şi bani pentru club, din Conference League.

Ce pretenţie are conducerea lui CFR Cluj

După ce Marius Şumudică a ratat grupele Champions League şi Europa League, antrenorul a fost dat afară. Dan Petrescu a luat echipa din mers şi şefii din Gruia speră ca "Bursucul" ca măcar să-şi egaleze performanţele din Europa, din ultimii ani. 

"Obligatoriu este ţinta care se doreşte a fi nu doar depăşită, pentru că avem un target care ne obligă să îl atingem şi cupele europe sunt foarte importante pentru orice club din România şi pentru CFR. E o oportunitate pe care o avem încă din sezonul viitor, pentru că echipe româneşti sunt capi de serie la tragerea la sorţi şi ar fi păcat să nu beneficiem în ediţia următoare de această oportunitate", a declarat preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj. 

Fostul şef la ANAD a vorbit şi despre arbitrajul românesc: "Arbitrajul spun că este în oarecare regres. Motivele sunt cunoscute mai mult sau mai puţinşi avem şansa să sprijinim arbitrajul românesc prin introducerea VAR. Este dorinţa pe care mi-am exprimat-o de fiecare dată. Trebuie să încercăm să ne folosim de această oportunitate în a elimina greşelile majore. Nu ne ajută cu nimic atunci când o echipă care pierde găseşte alibiuri în greşelile de arbitraj şi nu realizează că, până la urmă, trebuie să avem un joc care să ne ajute în competiţiile europene, cât mai sus. Adică să învingem chiar şi împotriva unor greşeli", a adăugat noul oficial al lui CFR Cluj. 

Nelu Varga a aprobat o investiţie majoră de milioane de euro la CFR Cluj: "Model în nordul României"

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescunelu vargacristi balaj 

viewscnt
Articole similare