You are here:

"Creştem frumos ca ghioceii”. Panduru s-a amuzat de expresia lui Şumudică. Hohote de râs în direct: ”Pac, capul plecat”

"Creştem frumos ca ghioceii”. Panduru s-a amuzat de expresia lui Şumudică. Hohote de râs în direct: ”Pac, capul plecat”

Rapid

Comentarii

Rapid a câştigat meciul din etapa a 10-a a SuperLigii României contra celor de la Unirea Slobozia, scor 2-1.

Panduru, hohote de râs în studio. De la ce a pornit totul

Rapid a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Unirea Slobozia, în ultimul meci al etapei a zecea din Superliga. Rareş Pop a fost în formă şi a deschis scorul în minutul 24 din pasa superbă a lui Christensen. Pospelov a egalat în minutul 31, din careu, dar giuleştenii au trecut din nou în avantaj în minutul 60, când Rareş Pop a şutat sub transversală, din careu. 

După meci, Marius Şumudică şi-a lăudat jucătorii: ”Creştem frumos ca ghioceii, aşa creştem şi noi. Mi-e drag de aceşti băieţi şi o să le vină rândul tuturor”.

Expresia lui Şumudică l-a amuzat copios pe Basarab Panduru, care a stârnit hohote de râs, în direct, la Prima Sport. 

”Avem o problemă mare! Trebuie să gasim o altă floare, cum ghiocelul? În 3-4 zile pac, capul plecat (n.r. râde). În 4 zile s-a ofilit ghiocelul. Nu e bun ghiocelul, nu e bun. Trebuie să găsim o altă floare! Că vine meciul cu Galaţi nu e bun ghiocelul (n.r. râde)”, s-a amuzat copios Panduru. 

În urma acestui rezultat, Rapid a acumulat 12 puncte şi a urcat până pe locul 8. De partea cealaltă, Unirea Slobozia are 11 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

Urmează Rapid - Oţelul Galaţi:

”Ne aşteaptă patru zile de infern pentru a ne reveni până la meciul cu Galaţiul. Noi jucăm sâmbătă, avem doar marţi, miercuri, joi şi vineri la dispoziţie. Trebuie să-i refac fizic în patru zile, să fie cum au arătat astăzi, dar Oţelul a avut două zile în plus de odihnă faţă de noi. Va fin un meci de luptă, sperăm să scoatem maximum!”, a declarat Şumudică.

Afla mai multe despre: marius şumudicăbasarab pandururapid 

viewscnt
Articole similare