Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crina Pintea a ieşit la atac după meciul cu Brest: ”Este foarte impertinentă!”

Crina Pintea a ieşit la atac după meciul cu Brest: ”Este foarte impertinentă!”

Handbal

Comentarii

Vicecampioana en-titre la handbal feminin, CSM Bucureşti, a obţinut în ultima secundă o remiză pe teren propriu, duminică, cu formaţia Brest Bretagne Handball, scor 30-30 (15-18), în etapa a XIII-a din grupa A a Ligii Campionilor. CSM este lider în grupă şi calificată anterior în sferturile de finală.

Principalele marcatoare pentru CSM au fost Neagu 9 goluri, Dembele 5, iar de la Brest s-a remarcat Jaukovic 8 reuşite. Cristina Neagu a marcat golul egalării în ultima secundă a partidei.

La finalul meciului, Crina Pintea a fost foarte supărată. Ea a spus că Itana Grbic, jucătoarea lui Brest, a înjurat-o şi provocat-o în timpul partidei. 

”Este foarte impertinentă!”

”Ideea e că este foarte impertinentă. De fiecare dată când jucăm una împotriva celeilalte mă înjură şi face tot felul de lucruri. Dacă mi-aş pune mintea cu ea, nu ştiu ce s-ar întâmpla. Pur şi simplu îmi văd de treaba mea, de joc, eu doar am privit-o.

Nu pot să mă cobor la nivelul ei. De fiecare dată, pe unde am fost, începând de la calificările la Jocurile Olimpice, mereu a încercat să mă provoace şi nu înţeleg de unde vine chestia asta. Simt că are o lipsă totală de respect, mai ales că am fost şi colege şi jucăm acelaşi sport.

Nu ştiu ce e, mă provoacă, dar nu s-a întâmplat nimic. Eu încerc să mă controlez. Dacă m-aş lăsa provocată, s-ar întâmpla şi nu e cazul”, a declarat Crina Pintea, la finalul meciului.

CSM Bucureşti, deja calificată în sferturile Ligii Campionilor, remiză în ultima secundă cu Brest

În urma rezultatului, CSM Bucureşti are 22 puncte, cu un bilanţ de 10 victorii, două remize şi o înfrângere, fiind calificată în sferturi încă din etapa trecută. Pe locul 2 se află Vipers (21), urmată de Odense (16).

În etapa a XIII-a s-au mai jucat partidele dintre Vipers - Krim Ljubljana 36-31, FTC Budapesta - SG BBM Bietigheim 28-23 şi DHK Banik Most - Odense 19-37.

În ultimul meci din grupa A, CSM Bucureşti va juca în deplasare, cu Krim Ljubljana (12 februarie).

În primele dispute ale grupei, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 30-28 cu Krim Ljubljana, 33-26 cu Brest Bretagne Handball, 28-28 şi 27-25 cu SG BBM Bietigheim, 31-27şi 40-31 cu Odense Handold, 40-25 şi 35-26 cu DHK Banik Most, 29-35 şi 27-24 cu Vipers, 30-24 şi 33-29 cu FTC Budapesta.

Liderul CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a început stagiunea în Liga Campionilor, de pe locul 3 al clasamentului golgeterilor all-time, cu 910 reuşite, după Anita Gorbicz (1016 goluri) şi Jovanka Radicevic (978). După 13 etape, Neagu a adunat 1.009 goluri marcate.

În grupa B din Liga Campionilor joacă şi campioana Rapid Bucureşti.

Primele două clasate se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca încrucişat în faza play-off, pentru alte 4 locuri disponibile.

Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie.

Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

Afla mai multe despre: handbal-brest-crina pintea 

viewscnt
Articole similare