You are here:

Cristi Balaj anunţă o nouă plecare de la CFR Cluj! Un jucător important se desparte de campioană şi semnează în Golf: ”Şi-a făcut datoria!”

Cristi Balaj anunţă o nouă plecare de la CFR Cluj! Un jucător important se desparte de campioană şi semnează în Golf: ”Şi-a făcut datoria!”

CFR Cluj

Comentarii

Aşa cum era de aşteptat, Karlo Muhar nu va mai îmbrăca tricoul lui CFR Cluj şi din sezonul următor. Cristi Balaj, preşedintele ardelenilor, a dezvăluit că Muhar a primit o ofertă din Orient şi nu va mai continua sub comanda lui Dan Petrescu.

Sosit la CFR Cluj în vara anului 2022, Karlo Muhar s-a impus repede în echipa CFR-ului şi a avut prestaţii constant bune în tricoul vişiniu.

în 51 de meciuri la CFR Cluj, Muhar a marcat 11 goluri, a livrat trei pase decisive, iar Neluţu Varga speră să obţină bani frumoşi în schimbul fostului jucător de la Lech Poznan.

Otele, iar acum Muhar. Cristi Balaj anunţă că şansele croatului de a rămâne la CFR sunt nule

CFR Cluj a rămas fără golgheterul din sezonul trecut, Philip Otele (25 de ani), care s-a transferat în Emiratele Arabe Unite, la Al Wahda, La "pachet" cu Otele, CFR Cluj trebuia să-l vândă şi pe Karlo Muhar, însă transferul mijlocaşului este în stand-by. 

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a anunţat că, cel mai probabil, transferul lui Karlo Muhar în zona arabă cât de curând şi a recunoscut că ardelenii nu se pot opune dorinţei jucătorului de a pleca pe un salariu mai mare.

”Legat de Muhar, este concentrat pentru o eventuală plecare înţeleg. S-a căsătorit de curând şi este greu să refuzi o ofertă din zona arabă. Mai ales că el şi-a făcut datoria faţă de club şi e normal să ne gândim şi la el.

Din punctul meu de vedere, oriunde s-ar duce sunt convins că mai devreme sau mai târziu tot la CFR va reveni, pentru că s-a simţit foarte bine aici şi e apreciat. (n.r. despre Muhar) Şansele de a fi păstrat sunt mici”, a spus Cristi Balaj.

În vârstă de 28 de ani, Karlo Muhar este cotat de Transfermarkt la 2.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: superligacfr clujkarlo muhar 

viewscnt
Articole similare