Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj, dezamăgit după înfrângerea cu Rapid: „Nu meritam să câştigăm!”

Cristi Balaj, dezamăgit după înfrângerea cu Rapid: „Nu meritam să câştigăm!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu, scor 0-1, de Rapid Bucureşti.

Cristi Balaj, reacţie după CFR - Rapid 0-1

Cristi Balaj, preşedintele ardelenilor, a fost fair-play după meci şi a recunoscut că jocul prestat de CFR Cluj nu a fost suficient de bun pentru a emite pretenţii la victorie. Mai mult decât atât, Balaj a precizat că este un an de tranziţie pentru CFR Cluj.

„Nici o seară bună, nici o noapte bună, nici o dimineaţă bună. Ca să fiu cât se poate de corect nu meritam să câştigăm. Acum că prin cifre, posesie, faptul că am primit gol dintr-o deviere, am mai avut şi noi ocazii prin Mogoş, Muhar, centrări în faţa porţii, ultima pasă greşită chiar dacă părea o soluţie simplă.

Acestea puteam să le dezvoltăm şi să zicem că un egal ar fi fost echitabil. Dar au părut primii la minge. Toate devierile nu întâmplător au ajuns la ei, motiv pentru care e un rezultat corect. Mă aşteptam mai mult sincer. 

Am fost foarte lenţi. Trebuie să depăşim momentul. Ei au obţinut rezultate bune până acum şi ei trebuie să remonteze situaţia, să se strângă, să demonstreze că merită să fie la CFR şi să fie bărbaţi. Dacă stai şi plângi până la urmă o să fii pedepsit”.

Am avut multe şanse să fim pe primul loc, nu să ne apropiem de FCSB şi n-am ştiut să le folosim. Atâtea câte s-au întâmplat în acest campionat, atâtea frustrări pe care le-am acumulat noi, cei din echipa de management, vă daţi seama că nu am trăit într-un alt campionat. 

Asta e. Este un an de tranziţie, în care încercăm să obţinem maximum în condiţiile date şi nu ascund faptul că aşteptam mai mult. Aceeaşi jucători care au fost în teren au demonstrat în alte partide că pot mai mult”, a declarat Cristi Balaj, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: cristi balajcfrrapid 

viewscnt
Articole similare