Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj se teme de arbitrajul de la FCSB - CFR. ”Nu am încredere în el” | EXCLUSIV

Cristi Balaj se teme de arbitrajul de la FCSB - CFR. ”Nu am încredere în el” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Cristi Balaj a prefaţat derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj.

Preşedintele CFR-ului nu se teme de atmosfera ostilă de care echipa sa va avea parte pe Arena Naţională. Fostul arbitru a comentat delegarea în camera VAR a lui Cătălin Popa, despre care s-a declarat nemulţumit.

Cristi Balaj se teme de arbitrajul de la FCSB - CFR. ”Nu am încredere în el”

”Chiar dacă vom câştiga azi, depindem şi de celelalte rezultate. Până la urmă, repet, atât timp cât avem şanse matematice, luptăm. Este în ADN-ul nostru să luptăm. Valoarea se exprimă în momentul în care te ridici de jos. Lipseşte Dan Petrescu care a luat cartonaşe galbene în faze în care toţi analiştii au spus că. nu trebuia dat doar fault ci şi măsuri disciplinare.

Mai avem şi alţi jucători, Manea, Deac... Rămâne de văzut cum va reuşi Krasniqi să depăşească această perioadă încărcată. (n.r. Pe ce se baezează CFR pentru a obţine victoria?) Pe forţa de grup a celor care sunt în teren, a celor care vor intra pe teren. Sunt condiţii excelente. Stadionul este plin. De fiecare dată când avem un meci CFR-FCSB sau FCSB-CFR, stadioanele sunt pline. De ce? Pentru că sunt cluburi cu tradiţie. FCSB încă este legată de acea echipă minunată din acea seară  de 7 mai.

După ce joci în cupele europene la cluburi cu specatori mult mai mulţi decât vor fi în seara asta, nu mai contează această presiune. Din păcate mi-am exprimat punctul de vedere. Nu am încredere în Cătălin Popa, care face parte din prima brigadă de după acel meci mult comentat ( n.r. meciul cu CSU Craiova de pe 7 mai)”, a declarat Cristi Balaj înaintea partidei.

Partida dintre FCSB şi CFR va fi arbitrată de o brigadă, care-l va avea la centru pe Sebastian Colţescu.

Afla mai multe despre: balajfcsbcfr 

viewscnt
Articole similare