adplus-dvertising
You are here:

Cristi Bud acuză arbitrajul: ”La 2-0 avem gol valabil şi ni-l scoate din poartă” Atacantul a felicitat Rapid pentru victorie: ”Să fim fair play”

Cristi Bud acuză arbitrajul: ”La 2-0 avem gol valabil şi ni-l scoate din poartă” Atacantul a felicitat Rapid pentru victorie: ”Să fim fair play”

Dunarea Calarasi

Comentarii

Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului eşalonului secund.

”Încă o înfrângere în faţa Rapidului, ce să facem? Ăştia suntem, am pierdut şi acum într-o manieră categorică, dar nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar la 2-0 avem gol valabil, ni-l scoate din poartă. Nu este posibil. Nu numai nouă ni se întâmplă, cam la toate echipele se întâmplă. Trebuie să fie şi arbitrii un pic mai atenţi cu noi, cu echipele, pentru că noi muncim, venim în fiecare zi la antrenament, alergăm şi când e meciul se întâmplă greşeli de arbitraj.” a declarat Cristi Bud, după meci.

”Nu cred că au fost, cel puţin azi, cu mult mai buni faţă de noi, dar au fost nişte greşeli personale şi s-a ajuns la scorul acesta şi la victoria Rapidului. Trebuie să-i felicităm pentru victorie, să fim fair-play şi să ne pregătim pentru următorul meci. Ne-au lipsit jucători, cei care au fost la Rapid, Vali Alexandru, care a fost suspendat, ne-au lipsit câţiva jucători şi cred că şi asta s-a văzut în teren” a mai spus atacantul Dunării.

”Peste 5 zile facem 4 luni, împlinim 5 luni, că nu am luat banii pe decembrie, dar avem promisiuni că se rezolvă şi sperăm. Este greu să vii în fiecare zi la antrenament, să te gândeşti că nu ai primit salariul şi banii de atât timp, dar sperăm şi avem promisiuni că se rezolvă şi avem încredere că o să se rezolve” a mai declarat Cristi Bud.

Sâmbătă, CS Mioveni a remizat cu Csikszereda, scor 0-0, şi U Craiova 1948 a învins ASU Politehnica Timişoara, scor 1-0.

Etapa a treia programează următoarele partide:

13 aprilie, ora 16.30: Csikszereda Miercurea Ciuc – U Craiova 1948

14 aprilie, ora 16.30: Dunărea Călăraşi – CS Mioveni

15 aprilie, ora 16.30: ASU Politehnica Timişoara – FC Rapid

viewscnt
Articole similare