Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Chivu, dezvăluiri din perioada petrecută la Inter: ”'Ţiganii' adevăraţi eram eu şi Dejan Stankovic!”

Cristi Chivu, dezvăluiri din perioada petrecută la Inter: ”'Ţiganii' adevăraţi eram eu şi Dejan Stankovic!”

Diverse

Comentarii

Cristi Chivu a fost un jucător exponenţial la Inter, iar fostul fundaş român a vorbit despre perioada petrecută la echipa italiană.

Chivu a oferit un interviu pentru canelele media ale celor de la Inter şi a avut o reacţie savuroasă când i-a fost arătată o poză cu el şi cu Dejan Stankovic. 

Jucătorul sârb este unul dintre cei mai buni prieteni al lui Chivu din echipa legendară a lui Inter care a cucerit cu Jose Morinho pe bancă UEFA Champions League. Fostul fundaş român şi-a recunoscut simpatia pe care o are pentru poporul sârb. 

”'Ţiganii' adevăraţi eram eu şi Dejan Stankovic!”

”Noi, românii, suntem un popor latin. Când am ajuns la Roma a fost ca şi cum m-aş fi întors acasă! Am legat o prietenie foarte frumoasă cu Dejan Stankovic. E un băiat extraordinar. Pentru mine e ca un frate. Marco Materazzi, Goran Pandev, Wesley Snijder. Un grup de „ţigani”, dar „ţiganii” adevăraţi eram eu şi Dejan Stankovic. Veneam din Şerbia şi Romania. Sunt născut la Reşiţa, nu e departe de Belgrad. Sunt un mare admirator al poporului sârb, al spiritului, al sângelui sărbesc!”, a spus Chivu.

Cristi Chivu a condus echipa Primavera a Interului către titlu în acest sezon, după ce a învins-o pe Roma în finala play-off-ului. În urma performanţei reuşite, tânărul tehnician român şi-ar fi dat acordul pentru un nou angajament.

Antrenorul român ar fi avut o ofertă din Serie A, dar a ales să nu dea curs acesteia, iar reputatul jurnalist italian Nicolo Schiara anunţă că românul a semnat deja un contract.

Conform acestuia, Chivu s-ar fi înţeles cu Inter Primavera pentru prelungirea înţelegerii sale, astfel că fostul căpitan al echipei naţionale nu va face pasul la seniori deocamdată.

Afla mai multe despre: chivu-inter-italia 

viewscnt
Articole similare