You are here:

Cristi Chivu, dorit de un club de mare tradiţie din Italia după despărţirea de Inter Primavera: „Acolo ar urma să meargă!”

Cristi Chivu, dorit de un club de mare tradiţie din Italia după despărţirea de Inter Primavera: „Acolo ar urma să meargă!”
Comentarii

Cristi Chivu şi-a anunţat despărţirea de Inter Primavera, iar acum se pregăteşte pentru o nouă aventură în cariera de antrenor.

Cristi Chivu, aşteptat cu braţele deschide la un club de mare tradiţie din Italia

Cristi Chivu a plecat de la Inter. Fostul fundaş al naţionalei a anunţat că vrea să facă pasul la seniori, dar nu a dat detalii.

Cristi Chivu s-a despărţit de Inter Primavera, după şase ani pe banca echipei. La juniorii echipei nerrazzurra din 2018, unde a început pe banca echipei sub 14 ani, Chivu a câştigat acum doi ani campionatul primavera.

Anul acesta însă, s-a oprit în semifinale, după 1-3 cu Sassuolo. La finalul acelui duel, şi-a anunţat plecarea.

„Aici se termina drumul meu la juniorii lui Inter, vreau să le mulţumesc tuturor, în special celor care mi-au oferit această şansă”.

Chivu vrea să rămână în Italia şi să înceapă cariera de antrenor la seniori. Deocamdată a fost misterios în privinţa viitorului său.

„Nu-mi lipsesc ideile, de asemenea oportunităţile, merg înainte, acum vreau să-mi iau câteva zile de vacanţă”.

Totuşi, presa din Italia anunţă că românul este dorit de Pescara, club care se află în al treilea eşalon al fotbalului italian, dar cu pretenţii de a promova în Serie B.

„Cristi Chivu şi-a anunţat plecarea de la Inter Primavera ieri şi informaţiile despre viitorul său încep să apară.

Conform celor de la Il Messaggero, antrenorul român ar urma să meargă la Pescara, el fiind o pasiune mai veche a lui Delli Carri (n.r. Daniele Delli Carri, directorul sportiv al lui Pescara)”, notează fcinternews.it.

Afla mai multe despre: cristi chivuinter primaveraitalia 

viewscnt
Articole similare