Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Chivu este pe punctul de a da o mare lovitură în cariera de antrenor! Anunţul făcut de presa italiană

Cristi Chivu este pe punctul de a da o mare lovitură în cariera de antrenor! Anunţul făcut de presa italiană

Stranieri

Comentarii

Cristi Chivu, actualul antrenor al echipei U18 al lui Inter este aproape de o mutare importantă în cariera de antrenor.

Cristi Chivu a pregătit echipa U16 a lui Inter un sezon, cea U17 tot o stagiune, iar cea U18, până acum, la fel. Însă românul e pe punctul de a da o mare lovitură pentru cariera sa. Conform presei italiene, conducătorii lui Inter vor să îl promoveze la echipa Primavera (U19) pe român, prima formaţie sub nivelul primei echipe.

Cristi Chivu este pe punctul de a da o mare lovitură în cariera de antrenor!

Gazzetta dello Sport îl anunţa pe Chivu ca favorit pentru poziţie. Jurnaliştii italieni notează că legătură strânsă pe care o are fostul ”tricolor” cu clubul este principalul motiv pentru care acesta este considerat pentru încă o promovare rapidă, a treia la rând.

Chivu e favorit. Numele cel mai acreditat pentru saltul pe care îl doreşte Inter este cel al lui Cristi Chivu, 40 de ani, legendă a clubului şi în prezent antrenor al echipei Under 18. Românul a ajuns la Milano în 2007 şi este unul dintre eroii tripletei din 2010. Până la retragerea din 2014, a strâns 169 de meciuri în tricoul ”nerazzurro”, timp de şapte sezoane”, anunţa ziarul Gazzetta dello Sport.

Conducătroii lui Inter sunt grav afectaţi de probleme financiare şi doresc să efectueze mari reforme la club pentru a recupera fondurile pierdute. Dorinţa oficialilor clubului de a vinde mai mulţi jucători importanţi a cauzat plecarea lui Antonio Conte, antrenor ce a fost înlocuit de Simeone Inzaghi, fostul tehnician al lui Lazio vrând să îl aducă şi pe Ştefan Radu pe Meazza.

Afla mai multe despre: cristi chivuinterinter primavera 

viewscnt
Articole similare