You are here:

Cristi Manea, dezamăgit de tratamentul primit de la CFR în ultimele luni: ”Se putea termina altfel”

Cristi Manea, dezamăgit de tratamentul primit de la CFR în ultimele luni: ”Se putea termina altfel”

Rapid

Comentarii

Rapid s-a întors, azi, din cantonament.

Manea, sincer despre ultima perioadă petrecută la CFR

Rapid s-a întors, azi, din cantonamentul din Slovenia. Cristi Manea s-a declarat fericit de alegerea pe care a făcut-o, după ce vara asta a lăsat-o pe CFR şi a semnat cu Rapid.

Manea nu şi-a putut ascunde dezamăgirea faţă de CFR: ”Am rămas un gust amar”. Manea e supărat pentru că nu a mai prins minute în ultimele meciuri din sezonul trecut, fapt care l-au făcut să piardă şi convocarea la Campionatul European din Germania.

”A fost super frumos. E o bucurie sa fiu la Rapid. Sunt bucuros ca m-au primit foarte bine colegii. (n.r. Despre Lennon) Mie îmi place foarte mult, este total diferit faţă de ce ştiam până acum, o să jucăm în stilul scoţian aşa.

Chiar dacă am venit mai târziu direct m-a luat nu m-a lăsat să fac uşor. Chiar am rămas surprins când am ajuns în cantonament este o calitate foarte bună. Mi-a placut foarte mult proiectul cred în el şi cred ca va fi foarte bine anul acesta.

Şi suporterii m-au convins în primul rând am spus-o şi când eram la Cluj e cea mai frumoasa atmosferă din România!

În ultimele meciuri nu prea am mai jucat şi am pierdut şi campionatul european. Dar asta este, aşa a fost sunt mândru de băieţi că au făcut o figură frumoasă şi mi-a parut rău că au fost eliminaţi.

Aşa e în România uneori atunci când îţi expiră contractul nu mai poţi juca. Respect clubul toţi oamenii de acolo i-am ajutat, m-au ajutat, am aşa un gust amar pentru că se putea termina altfel, mai frumos”, a declarat Cristi Manea, la revenirea din cantonament. 

Start noului sezon al Superligii, ediţia 2024-2025, va fi pe 12 iulie.

În cursul zilei de luni s-a stabilit programul pentru sezonul 2024/2025 din Superliga României. În prima etapă a noii stagiuni, giuleştenii vor evolua contra formaţiei UTA, în deplasare, la Arad.

Afla mai multe despre: rapidcristi maneacfr cluj 

viewscnt
Articole similare