Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru a luat atitudine la finalul meciului cu CFR Cluj: „Le facem zile fripte fanilor! Am fost penibili”

Cristi Săpunaru a luat atitudine la finalul meciului cu CFR Cluj: „Le facem zile fripte fanilor! Am fost penibili”

Rapid

Comentarii

CFR Cluj s-a impus în derby-ul cu Rapid, scor 4-1, în play-off-ul din Superligă.

Prima reacţie a lui Cristi Săpunaru după Rapid - CFR Cluj 1-4

La finalul meciului din Giuleşti, Cristi Săpunaru, liderul gazdelor, a oferit o primă reacţie şi a recunoscut că echipa s-a prezentat dezamăgitor împotriva ardelenilor.

„Era obligatoriu să câştigăm în seara asta, să îi facem fericiţi pe suporteri, mai ales că ei vin la fiecare meci şi e plin stadionul. Noi ce facem? Le facem zile fripte. CFR Cluj are jucători foarte buni, dar şi noi am venit cu cea mai bună echipă. Am fost penibili.

În prima repriză trebuia să dăm afară 11 jucători şi să intre alţi 11. E de vină antrenorul că ne-am prezentat noi aşa? Când se schimbă un antrenor, pot spune că e vina noastră. Sunt foarte supărat, nu ţin minte să fi făcut o repriză atât de slabă”, a spus Cristi Săpunaru după meci.

Cea mai dură reacţie după Rapid - CFR Cluj 1-4: „Parizer mănânci, parizer joci!” | EXCLUSIV

Imediat după meci, Cristi Pulhac şi Ovidiu Herea au analizat duelul din Giuleşti şi au recunoscut că nu s-ar fi aşteptat la o prestaţie atât de bună din partea clujenilor.

Cristi Pulhac: „Parizer mănânci, parizer joci! Mai mult decât atât, eu chiar nu mă aşteptam la un scor de genul ăsta. Să nu uităm că CFR a venit după un rezultat dramatic, deci chiar nu mă aşteptam să-şi revină atât de repede. CFR a făcut un meci senzaţional în prima repriză. Nu am văzut aşa entuziasm, incredibil! În a doua repriză au venit ocaziile celor de la Rapid, dar asta doar pentru că s-a retras CFR Cluj, dar în rest nimic.

Ovidiu Herea: „CFR Cluj a arătat foarte bine, a arătat că trage pentru cineva, trage pentru Hoban. La meciul cu Hunedoara a părut că nu îi interesează, dar în seara asta au fost foarte motivaţi. Pe cei de la Rapid i-am văzut foarte debusolaţi, n-au mai făcut jocul pe care îl ştim, acel joc bun de pe Giuleşti.”

 

Afla mai multe despre: rapidcfr clujcristi sapunaru 

viewscnt
Articole similare