Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru a vorbit despre idolul său de la Rapid: „Visam să fiu ca el, dar am greşit postul!”

Cristi Săpunaru a vorbit despre idolul său de la Rapid: „Visam să fiu ca el, dar am greşit postul!”

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru (39 de ani) a vorbit despre jucătorul care l-a marcat înainte să ajungă fotbalist profesionist.

Cristi Săpunaru a vorbit despre idolul său: „Visam să fiu ca el, dar am greşit postul!” 

Căpitanul Rapidului a recunoscut că a avut o simpatie foarte mare pentru Daniel Pancu, fostul atacant din Giuleşti, pe care l-a avut drept idol. Emblematicul fundaş şi-ar fi dorit să-i calce pe umeri, însă se amuză că a greşit poziţia.

„Voiam să ajung ca Pancu. Am greşit postul. M-am dus prea sus. A fost idolul meu, Pancu. După care, când a început să joace Nico (n.r. Daniel Niculae), mi-a plăcut de Nico, zici că era gazelă când alerga”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit Fanatik.

„Ardelenii au dificultăţi de acomodare în Bucureşti!” Detaliul care nu a fost luat în considerare de Rapid în momentul aducerii lui Claudiu Petrila | EXCLUSIV

Claudiu Petrila (22 de ani) este fotbalistul cu care giuleştenii speră să dea lovitura în acest sezon de Superligă.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, a analizat în direct la Orange Sport mutarea făcută de rivalii din Giuleşti. Oficialul vicecampioanei are încredere că Petrila este un jucător foarte bun, dar consideră că nu îi va fi deloc uşor să se adapteze în Capitală.

„El trebuie să fie foarte puternic. Ardelenii au dificultăţi de acomodare în Bucureşti. Ideea este că lui i se va da credit şi atunci vor sări Papeau, Funsho. Mie mi-a plăcut mereu Petrila. E un jucător bun. Nu are cifrele de acum doi ani, dar nici nu sunt proaste”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Claudiu Petrila, potrivit Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cristi sapunarudaniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare