Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru dezvăluie motivul pentru care s-a retras de la naţională + În ce relaţii a rămas cu Victor Piţurcă

Cristi Săpunaru dezvăluie motivul pentru care s-a retras de la naţională + În ce relaţii a rămas cu Victor Piţurcă

Echipa națională

Comentarii

Cristi Săpunaru s-a retras de la naţionala României în septembrie a anului 2019.

Săpunaru a vorbit  vorbit despre motivele care au dus la această decizie, dar şi despre un episod incredibil petrecut cu Victor Piţurcă.

„Puteam să am mult mai multe, dar am avut nişte conflicte în trecut cu anumiţi antrenori. Am avut un conflict cu Răzvan şi cu unul cu domnul Piţurcă. Nu mai are rost să trec prin ele. Singura chestie e că domnul Piţurcă a făcut o greşeală şi putea să-şi ceară scuze. A spus că nu m-am dus la naţională la un turneu că voiam să mă duc eu în vacanţă. Şi eu avusesem un deces în familie. Nu mai vreau să le răscolesc.

Cu Răzvan a fost fost un conflict în aeroport şi atât, nimic mai mult. Au fost, s-au dus. Nu ştiu, când o să fiu şi eu antrenor, dacă o să am un jucător cu un alt punct de vedere, care mă poate ajuta în ceva, o să-l ascult. Şi asta consider că trebuie s-o facă toţi antrenorii. Cu Villas-Boas, într-un an la Porto, am discutat de o sută de ori! Îmi cerea părerea şi stăteam, discutam”, a declarat Cristi Săpunaru pentru GSP.

Întrebat dacă a rămas îi poartă pică lui Victor Piţurcă, Săpunaru a mărturisit că nu.

„Nu, de ce? Dacă-l văd pe stradă, îl salut ca un om normal. El m-a adus la echipa naţională, pot să-i spun eu ceva? El a fost cel mai bun selecţioner din ultima perioadă”, a adăugat Săpunaru.

 
 

Afla mai multe despre: cristi sapunarunationala romaniei 

viewscnt
Articole similare