Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru i-a luat apărarea coechipierului: ”Nu trebuie să îi punem în cap golul” + Ce le promite fanilor

Cristi Săpunaru i-a luat apărarea coechipierului: ”Nu trebuie să îi punem în cap golul” + Ce le promite fanilor

Rapid

Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, prima din acest an.

Cristi Săpunaru i-a luat apărarea colegului: ”Nu trebuie să îi punem în cap golul” + Ce le promite fanilor

Singurul gol al partidei a fost marcat de Koljic în minutul 5. Andrei Ivan a trecut cu uşurintă dePerez Acuna, noul venit, şi i-a pasat lui Koljic care l-a executat, fără replică, pe Horaţiu Moldovan. 

Cristi Săpunaru a vorbit despre înfrângerea de azi şi i-a luat apărare noului coleg. 

”Am pierdut cele trei puncte azi. Acuna e fotbalist şi a demonstrat la antrenamente că poate sa fie în primul 11. Dar nu trebuie să îi punem în cap golul. Când câştigăm, câstigăm împreună, cand pierdem, pierdem împreună. Am crezut că e meciul câştigat de la început, cum au avut ei probleme cu Covid-ul.

Nu cred că am jucat rău... dar nu am reuşit să o bagăm în poartă. Avem ce ne trebuie, ne trebuie doar atitudine şi răutate. Va fi un meci greu şi cel cu UTA, este o echipă foarte bună. Vă garantez eu că atitudinea va fi schimbată la următorul meci”, a declarat Săpunaru după meci. 

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 57 de puncte, urmată în top 3 de FCSB – 47 de puncte şi de FC Voluntari – 38 de puncte. Primele două clasate au câte 21 de jocuri.

Universitatea Craiova ocupă poziţiia a patra, cu 35 de puncte, în timp ce Rapid este pe 7, cu 32 de puncte.

Afla mai multe despre: cristi sapunarurapid 

viewscnt
Articole similare