Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru, mesaj pentru Dan Şucu după victoria cu FCSB: „Dacă a scos papagalul pe gură, ce să mai?”

Cristi Săpunaru, mesaj pentru Dan Şucu după victoria cu FCSB: „Dacă a scos papagalul pe gură, ce să mai?”

Rapid

Comentarii

Rapid a câştigat derby-ul de pe Arena Naţională cu FCSB, scor 2-1.

Cristi Săpunaru, mesaj pentru Dan Şucu după victoria cu FCSB: „Dacă a scos papagalul pe gură, ce să mai?”

Cristi Săpunaru a vorbit după meci şi nu a uitat de promisiunea făcută de Dan Şucu.

„(n.r. cei de la FCSB) sunt o echipă valoroasă, le mulţumesc pentru cele trei puncte, iar acum ne gândim la următorul meci. Am fost mai pragmatici, dar per total a fost un meci frumos. Obiectivul, v-am spus, e locul trei.

Toţi jucătorii sunt importanţi. Nu ştiu, să vina să ne dea prima, dacă a promis dânsul! Nu ştiu cât e prima, dar dacă a scos papagalul pe gură, ce să mai?

Astfel de meciuri se joacă pentru suporteri, nu cred că se joacă vreodată pentru bani, ci pentru ce iubeşti. Suntem fericiţi”, a spus Săpunaru la finalul meciului.

Cristiano Bergodi, în lacrimi la interviu după FCSB - Rapid 1-2: „Îi dedic lui această victorie, m-am emoţionat foarte tare!”

„Transmit felicitări băieţilor mei. Au făcut un meci mare, s-au luptat şi nu e uşor. E o mare victorie pentru noi. Nu e uşor să câştigi aici la FCSB. Pentru noi era important şi un punct, dar a ieşit această victorie şi merită felicitări toţi băieţii. Am dat 2 goluri cu acţiuni frumoase, iar în repriza a doua am reuşit să închidem jocul. Ei nu prea au avut ocazii.

Jucătorii mei au închis spaţiile, am reuşit să atacăm în adâncime cu Funsho, cu Borja. El a jucat vârf fals, dar am reuşit să împingem jocul, tranziţia pozitivă a fost foarte bună. Papeau a făcut şi el un meci foarte bun. Are caracteristici diferite faţă de Claudiu Petrila, el vine mai mult la primire, dar a făcut o treabă excelentă.

Nu ştiu cum e cu prima promisă de Dan Şucu, dar banii sunt ultimul lucru, acum trebuie să ne bucurăm de această victorie. La finalul meciului m-am pus în genunchi pentru că am simţit o emoţie mare de tot. S-au împlinit 4 ani de când l-am pierdut pe tatăl meu şi vreau să îi dedic lui această victorie, chiar a fost un moment foarte emoţionant pentru mine”, a declarat Cristiano Bergodi la finalul meciului.

 

Afla mai multe despre: cristi sapunarurapidfcsb 

viewscnt
Articole similare