Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru: ”Nu poate să îmi zică mie cineva că m-a bătut Petrolul”. Cum a explicat startul mai slab de sezon al Rapidului

Cristi Săpunaru: ”Nu poate să îmi zică mie cineva că m-a bătut Petrolul”. Cum a explicat startul mai slab de sezon al Rapidului

Rapid

Comentarii

Rapid are un început dezamăgitor de sezon.

Căpitanul Cristi Săpunaru şi preşedintele Daniel Niculae au vorbit, recente, despre startul ceva mai slab de sezon înregistrat de giuleşteni în Superliga.

Săpunaru a vorbit, în mod special, despre partida pierdută împotriva Petrolului, scor 0-2, când giuleştenii şi-au dat două autogoluri. 

”Da, slăbuţ, noroc cu meciul ăsta pentru că am putut să le arătăm suporterilor, cred că meciul ăsta l-am jucat mai mult pentru ei. Am avut un meci dificil cu Sepşi, cu 4 zile înainte a plecat Mutu, a venit Bergodi. nu e uşor să treci de la un antrenor la altul, să schimbi sisteme.

După am bătut la U şi cred că ne-am văzut cu sacii în căruţă. Dar Petrolul, să mă ierte Dumnezeu, au avut o ocazie şi ne-am dat noi două goluri, nu poate să spună cineva că m-a bătut Petrolul sau că merita!”, a declarat Cristi Săpunaru pentru Pro Sport. 

”Da, nu avem un debut de sezon extraordinar, dar am început cu Sepsi care e în formă, foarte bună. Vedeţi şi parcursul din Europa. Am făcut o repriză bună cu ei. E una dintre cele mai bune echipe din România”, a completat Daniel Niculae. 

Rapidul se va duela vineri, de la ora 21:30, împotriva echipei U Craiova 1948, în direct, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: cristi săpunarurapidpetrolulliga i 

viewscnt
Articole similare