You are here:

Cristi Săpunaru primeşte o veste mare de la Marius Şumudică: „Face parte din această familie de la Rapid!”

Cristi Săpunaru primeşte o veste mare de la Marius Şumudică: „Face parte din această familie de la Rapid!”

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru ar putea reveni în primu „11” de la Rapid odată cu numirea lui Marius Şumudică pe poziţia de antrenor.

Cristi Săpunaru, din nou în grafic la Rapid după numirea lui Marius Şumudică

Fundaşul central, simbol al Rapidului, a fost neglijat de Neil Lennon în mandatul său la clubul din Giuleşti. Situaţia însă poate sta complet diferit odată cu venirea lui Marius Şumudică.

Tehnicianul a recunoscut că Săpunaru face parte din familia Rapidului şi că totul va depinde de el în ceea ce priveşte minutele de joc.

”Ţine numai de el. Cristi Săpunaru are un angajament cu clubul din postura de jucător profesionist. Azi mă văd cu el. Am vorbit cu doctorul doar telefonic. Azi ne vom vedea. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor. Eu sper ca din punct de vedere medical, Cristi să revină cât mai repede. Rapidul are nevoie de el.

Îl cunosc foarte bine, avem o relaţie specială. Face parte din această familie. Trebuie să înţeleagă faptul că e un pion de bază în cabină. În momentul în care el intră în vestiarul Rapidului, trebuie să-i facă pe ceilalţi să respecte cele două culori alb-vişinii.

În ceea ce priveşte staff-ul, l-am păstrat pe Roberto. Preparatorul meu fizic, Ciprian Moscu, e al doilea. Petre Cristian şi Gabi Mărgărit asistenţii mei, plus încă un asistent turc cu care lucrez de opt ani de zile”, a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: marius sumudicacristi sapunarurapid 

viewscnt
Articole similare