Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru şi-a aflat pedeapsa după ieşirea nervoasă din meciul cu U Craiova! Câte etape a fost suspendat + Nici jucătorul oltenilor nu a scăpat

Cristi Săpunaru şi-a aflat pedeapsa după ieşirea nervoasă din meciul cu U Craiova! Câte etape a fost suspendat + Nici jucătorul oltenilor nu a scăpat

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru a avut o ieşire nervoasă la adresa lui Lorenzo Paramatti la finalul meciului dintre Rapid şi FC U Craiova.

Cristi Săpunaru şi-a aflat pedeapsa după ieşirea nervoasă din meciul cu U Craiova! Câte etape a fost suspendat 

După fluierul final, Lorenzo Paramatti l-a provocat pe Cristi Săpunaru, iar căpitanul Rapidului şi-a ieşit din minţi, încercând să îl atace pe acesta.

Disputa a continuat şi pe tunel, iar ambii jucători au văzut cartonaşul roşu.

Săpunaru a afirmat că italianul a arătat o lipsă de respect faţă de adversari şi mai ales faţă de fanii adverşi şi că de aceea a avut o astfel de reacţie.

Însă, Paramatti susţine că a fost la rândul său înjurat de giuleşteni şi sugerează că reacţia lui Săpunaru a venit pe fondul ”adrenalinei”.

LPF a anunţat azi pedeapsa pentru Săunaru, care a primit două meciuri eliminare. Nici jucătorul Craiovei nu a scapăt! 

”FC Rapid 1923 vs. U Craiova 1948 - Eliminări Săpunaru Cristian Ionuţ (FC Rapid 1923), Paramatti Lorenzo (U Craiova 1948); Incidente - În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Săpunaru Cristian Ionuţ (FC Rapid 1923) cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei; În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Paramatti Lorenzo (U Craiova 1948) cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei; În baza art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul U Craiova 1948 cu penalitate sportivă de 16.875 lei; În temeiul art. 58.4 din ROAF, raportat la art. 83.18, se sancţionează clubul FC Rapid 1923 SA cu penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată în comunicatul LPF. 

Cristi Săpunaru (38 de ani) va rata meciul Rapidului din ultima etapă a play-out-ului, cu CS Mioveni, dar şi un posibil meci de baraj pentru Conference League.

Lorenzo Paramatti (27 de ani) nu va juca pentru U Craiova 1948 în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Afla mai multe despre: cristi sapunarurapidlorenzo paramatti 

viewscnt
Articole similare