Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Tănase mizează pe fosta echipă în lupta pentru campionat: ”La ce jucători sunt, e nepermis să treacă atâţia ani fără un titlu în vitrină”

Cristi Tănase mizează pe fosta echipă în lupta pentru campionat: ”La ce jucători sunt, e nepermis să treacă atâţia ani fără un titlu în vitrină”

Superliga

Comentarii

Cristi Tănase a revenit acasă, la FC Argeş, înaintea noului sezon şi a discutat despre lupta la titlu din Liga 1.

Plecat de la Piteşti pe când era încă tânăr, Cristi Tănase a revenit la FC Argeş înaintea noului sezon, pe final de carieră, după 12 ani. Marea surpriză a returului din sezonul trecut, formaţia lui Andrei Prepeliţă are vise că poate prinde play-off-ul în următoarea stagiune, însă noul sezon va fi unul mult mai puternic disputat decât în anii trecuţi.

Deşi speră la o clasare în primele şase, FC Argeş nu are şanse realiste la titlu, astfel că Tănase speră ca fostul său club să ia campionatul. Căpitan la FCSB pe vremea ultimului titlu câştigat, fostul decar al lui Becali recunoaşte că lupta va fi una crâncenă, dar mizeaază pe tinerii ”roş-albaştri” în următorul sezon.

Cristi Tănase mizează pe fosta echipă în lupta pentru titlu

”Va fi cel mai aprins, captivant, frumos campionat din ultimii 4-5 ani, dacă nu chiar mai mult. Două Craiove, Rapidul, formaţiile ce deja au un cuvânt greu de spus în Liga 1, CFR Cluj, FCSB, Sepsi, Botoşani, noi, Farul, eventuale surprize, va fi o emulaţie fantastică.

Eu sper ca Steaua, tot aşa-i spun echipei FCSB, să ia campionatul. Dar nu va fi uşor. CFR Cluj a câştigat patru ani la rând, a acumulat experienţă. La vară ar cam trebui ca Steaua să devină campioană, după o pauză de 7 ani, deja a trecut prea mult.

La cât investeşte nea Gigi Becali, la ce jucători sunt, la cât de valoroşi sunt acei tineri, e nepermis să treacă atâţia ani fără un titlu de campioană în vitrină. Cred că în 2022 puştii dânsului vor fi învingători. Grupul ar trebui să fie lângă antrenor, indiferent cum îl cheamă.

E la început de drum în meserie, de aceea are nevoie de sprijin. E greu la început la o echipă mare. Dacă jucătorii nu se vor uni lângă antrenor, poate să fie el şi Mancini, şi Guardiola, nu va avea rezultate”, a declarat Cristi Tănase, pentru GSP.

Afla mai multe despre: liga 1fc argeşfcsbcristi tănase 

viewscnt
Articole similare