Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Tănase sare în apărarea lui Joao Miguel: ”Mi-aduc aminte acum de o fază cu Steven Gerrard, care a greşit în ultima etapă şi a pierdut campionatul!”

Cristi Tănase sare în apărarea lui Joao Miguel: ”Mi-aduc aminte acum de o fază cu Steven Gerrard, care a greşit în ultima etapă şi a pierdut campionatul!”

FC Argeș

Comentarii

FCSB a jucat ultimul meci pe Arena Naţională şi continuă "en fanfare" urmărirea campioanei CFR Cluj, după ce a învins scor 4-0, pe FC Argeş, în etapa a VII-a din Liga 1.

Primul gol al meciului a fost marcat în urma unei noi gafe, care a fost comisă de fundaşul portughez Joao Miguel. Lusitanul l-a faultat în careu pe Darius Olaru. Chiar dacă nu se află la prima greşeală, Cristi Tănase a sărit în apărarea coechipierului său. 

”Mi-aduc aminte acum de o fază cu Steven Gerrard care a greşit în ultima etapă şi a pierdut campionatul!”

”Nu ştiu ce a fost. Poate, când jucăm contra Craiovei, FCSB-ului sau CFR-ului nu putem face nimic. Sunt mai valoroşi decât noi, dar nu ne putem să ne facem de râs la fiecare meci şi să luăm câte patru goluri.  Nu ştiu ce este de spus. Vedem în următoarele zile, dar într-adevăr, este ruşinos ce am păţit în ultimele două meciuri. Este diferenţă de valoare dintre noi şi celelalte echipe, dar nu aşa de mare cum am arătat pe teren. 

Este ruşinos, este trist ce s-a întâmplat în cele două etape, dar sperăm să ne revenim. Mai avem câteva etape, returul din semifinalele Cupei şi sper să ne revenim cât mai repede. Putem să spunem şi asta, că ne-am relaxat cu toţii. Noi suntem de vină, doar noi putem repara. Chiar vorbeam cu colegii că este ruşinos şi sper să ne revenim cât mai repede.

Şi de cei de la Botoşani s-a vorbit, şi anul trecut când am fost la Clinceni. Nu ştiu ce vor să facă cu astfel de declaraţii. Noi ne jucăm şansa pe teren şi nu ne-am dat la o parte cu nimeni.

Toţi greşim. Dacă ne uităm în trecut. Şi la echipele mari s-a întâmplat. Mi-aduc aminte acum de o fază cu Steven Gerrard, care a greşit în ultima etapă şi a pierdut campionatul”, a declarat Cristi Tănase, la finalul partidei.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 51 de puncte, 2. FCSB – 49, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul – 28, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: fcsb-fc argeş-cristi tănase 

viewscnt
Articole similare