Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristian Fabbiani revine! Ce decizie a luat fostul atacant de la CFR Cluj şi cu ce echipă a semnat: ”Bine ai venit, Ogro!”

Cristian Fabbiani revine! Ce decizie a luat fostul atacant de la CFR Cluj şi cu ce echipă a semnat: ”Bine ai venit, Ogro!”
Comentarii

Cristian Fabbiani şi-a început cariera de antrenor. Fostul atacant de la CFR Cluj va antrena în liga a doua din Uruguay

La 37 de ani, şi la scurt timp după ce şi-a anunţat retragerea din cariera de fotbalist, Cristian Fabbiani şi-a ales deja noua carieră.

”El Ogro” a semnat în ultimele ore un contract cu formaţia Fenix din Uruguay, grupare care activează în Liga secundă.

”În urmă cu câteva minute, Cristian Fabbiani a devenit noul director tehnic al echipei noastre. Din partea Club Atletico Fenix îi dorim cele mai bune rezultate. Bine ai venit, Ogro (n.r Căpcăunule)!”

Fostul atacant al formaţiei CFR Cluj va prelua rolul de antrenor principal de la Gustavo Minervino, care a condus formaţia Club Atletico Fenix timp de două sezoane.

Fabbiani a ajuns la CFR Cluj în 2007

În 2007, CFR Cluj l-a transferat pe Cristian Fabbiani de la Lanus, în schimbul a 3 milioane de euro.

A reuşit să marcheze 11 goluri în 33 de partide, însă problemele sale cu greutate s-au agravat, iar clujenii au decis să scape rapid de el. În cei trei ani în care a fost legat de ardeleni, Fabbiani a mai fost împrumutat la Newells şi River, înainte să plece liber de contract la All Boys, toate formaţii din prima ligă argentiniană.

În cariera sa, Fabbiani a evoluat pentru echipele Lanus, Palestino, Beitar Ierusalim, Newells, River Plate, CFR Cluj, All Boys, Independiente, Sport Boys, Estudiantes, Liga de Portoviejo, Universitario şi Deportivo Merlo.

Afla mai multe despre: cristian fabbiani 

viewscnt
Articole similare