You are here:

Cristian Mihai, în continuare confuz după comoţia cerebrală! L-a sunat pe Rednic: ”Încă mă întreabă dacă am câştigat cu Gloria Buzău”

Cristian Mihai, în continuare confuz după comoţia cerebrală! L-a sunat pe Rednic: ”Încă mă întreabă dacă am câştigat cu Gloria Buzău”

UTA

Comentarii

Mircea Rednic, antrenorul UTA-ei, a vorbit despre starea lui Cristian Mihai.

Rednic, despre starea lui Cristian Mihai

Cristian Mihai (20 de ani), mijlocaşul defensiv al celor de la UTA, a suferit o comoţie cerebrală, în urma unui duel cu Constantin Budescu (35 de ani), la meciul arădenilor contra Gloriei Buzău, scor 1-0, din etapa a 14-a a SuperLigii.

UTA a transmis că mijlocaşul a fost transportat la finalul meciului de sâmbătă la Spitalul Clinic de Urgenţă Arad pentru mai multe investigaţii.

Cristian Mihai este încă sub observaţie fiind încă puţin confuz după comoţia cerebrală suferită. Anunţul a fost făcut de Mircea Rednic.

”Avem ceva probleme. Mihai ştiţi situaţia, e sub observaţie, tratament, Încă mai întreabă dacă am câştigat. El m-a sunat ieri şi a zis că a avut o ocazie, şi am zis ce ocazie, mă? E normal, şi eu am avut o comoţie mică.

La CT pe care l-a făcut au zis că e ok, dar o să mai facă un test suplimentar, asta mi-a transmis doctorul. E bine, e acasă, a început sa îşi revină. Săptămână asta nu ne putem baza pe el”, a declarat Rednic la conferinţa de presă.

Formaţia UTA Arad a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gloria Buzău, în etapa a 14-a a Superligii. Diego Ferraresso a înscris un autogol în minutul 30 şi a adus victoria arădenilor.

Afla mai multe despre: redniccristian mihaicomoţie cerebralăuta arad 

viewscnt
Articole similare