Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristian Săpunaru, decizie luată cu sufletul: "Sunt sigur că acolo va merge". Unde se transferă fostul căpitan al naţionalei

Cristian Săpunaru, decizie luată cu sufletul: "Sunt sigur că acolo va merge". Unde se transferă fostul căpitan al naţionalei

Fotbal intern

Comentarii

Cristian Săpunaru (35 de ani) se desparte în această iarnă de formaţia turcă Denizlispor şi este la un pas de revenirea în fotbalul românesc.

Cristian Săpunaru are de ales între Rapid, Astra şi Gaz Metan Mediaş, iar Constantin Schumacher speră să îi aleagă pe giuleşteni, pentru care a mai evoluat între 2006 şi 2008, respectiv ianuarie - iunie 2010.

"Mi-aş dori să aleagă cu sufletul, dar cred că este la final de carieră şi îşi doreşte să ducă undeva unde are linişte, la un club în care să aibă speranţă, să aibă continuitate şi cred că va alege clubul care îi convine lui mai bine. Dar, dacă alege cu sufletul, sunt sigur că alege Rapid", a declarat Constantin Schumacher.

Cristian Săpunaru pleacă de la Denizlispor

Preşedintele clubului Denizlispor, Ali Cetin, a declarat, joi, că fundaşul Cristian Săpunaru se va despărţi de gruparea turcă, informează cotidianul Milliyet. Cetin a precizat că despărţirea va fi de comun acord cu jucătorul.

Potrivit presei din Turcia, Săpunaru nu s-a pregătit cu echipa în ultimele zile, din cauza unei probleme medicale.

Cristian Săpunaru este legitimat la Denizlispor din iunie 2019. El a semnat atunci un contract pe un sezon, cu opţiune pentru încă unul.

Afla mai multe despre: sapunaru 

viewscnt
Articole similare