Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristian Săpunaru s-a despărţit de Denizlispor după doar jumătate de sezon!

Cristian Săpunaru s-a despărţit de Denizlispor după doar jumătate de sezon!

Stranieri

Comentarii

Cristian Săpunaru (35 de ani) se desparte de Denizlispor, anunţă presa din Turcia. De altfel, este al treilea fotbalist care pleacă de la echipă în această iarnă.

Cristian Săpunaru a plecat de la Denizlispor

După doar jumătate de sezon petrecut la Denizlispor, fundaşul central român şi clubul au ales să se despartă. Anunţul a fost făcut de preşedintele Ali Cetin, conform haberdenizli.com. 

Românul nu s-a mai prezentat la reunirea echipei, fiind a treia plecare de la echipa din Turcia în această iarnă. Ceilalţi doi fotbalişti care s-au despărţit de Denizlispor sunt Mehmet Akyüz şi Burak Çalık. 

15 meciuri a jucat Săpunaru pentru Denizlispor, 14 în campionat şi unul în Cupa Turciei. 

Cristian Săpunaru se poate întoarce în Liga 1

Deşi este un fotbalist apreciat în Turcia, fundaşul central s-ar putea întoarce în România. În perioada în care se afla la Kayserispor, în 2018, preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a recunoscut că gruparea din Ardeal a fost interesată de fostul internaţional român. În cele din urmă, transferul a picat, iar în vara lui 2019 a plecat la Denizlispor. 

Ultima oară în România, Săpunaru a jucat pentru Astra, între 2016-2017.

Cristian Săpunaru poate reveni la naţională 

Fundaşul central român ar putea fi prezent la acţiunea naţionalei României din Islanda, unde tricolorii joacă pentru calificarea la EURO 2020. Conform consilierului lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, a confirmat că Săpunaru va reveni la echipa naţională dacă Mirel Rădoi va dori acest lucru.

Cristi Săpunaru şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională şi a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a preferat să ia această decizie. Selecţionerul a răspuns astfel atacurilor discrete ale fostului căpitan: ”În niciun caz nu mă gândeam să renunţ la echipa naţională înainte de aceste meciurile cu Spania şi cu Malta. Dar nu m-a sunat nimeni de la naţională să îmi spună ceva, să îmi explice de ce nu am fost convocat. Am jucat 36 de meciuri pentru România şi de 11 ori am fost căpitan” a spus Săpunaru.

De-a lungul carierei, fundaşul central a mai jucat la: FC Naţional, Rapid, FC Porto, Real Zaragoza, Elche şi Pandurii. 

175.000 de euro e cota lui Săpunaru, conform transfermarkt.de 

Cristian Săpunaru este singurul român care a cucerit Europa League, după schimbarea formatului. Românul a reuşit performanţa cu FC Porto, cu care a mai cucerit trei titluri de campion în Portugalia, două Cupe ale Portugaliei şi două Supercupe ale Portugaliei. 

Singurele trofee cucerite în România sunt cu Rapid: Cupa României şi Supercupa României. 

 

Afla mai multe despre: cristian sapunarucristian sapunaru denizlispordenizlisporcristian sapunaru nationala 

viewscnt
Articole similare