Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi a dat-o pe italiană după ce s-a impus în faţa lui FC Botoşani! ”Am văzut un meci 'bello'!”

Cristiano Bergodi a dat-o pe italiană după ce s-a impus în faţa lui FC Botoşani! ”Am văzut un meci 'bello'!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1.

Sepsi îşi continuă parcursul bun în play-out şi se află la două puncte de Rapid, care s-a tranformat radical după venirea lui Adi Mutu în Giuleşti. La finalul meciului, antrenorul italian al Sepsi, Cristiano Bergodi, şi-a felicitat elevii şi a caracterizat partida cu un cuvânt în italiană. 

”Am văzut un meci 'bello'!”

”A fost un meci frumos din partea noastră. Îi felicit pe băieţi, am văzut un meci bello (frumos). Nu e uşor să câştigăm la Botoşani. Sunt mulţumit sincer şi în continuare suntem acolo. Eu cred că cine a văzut, a văzut clar că nu era penalty. Au făcut un meci bun, s-au dăruit, n-au ce să zică!

Sincer nu e uşor pe acest teren... E un 1-0, dar a fost cu multe ocazii. Trebuie să gestionăm bine lotul pentru următoarele două meciuri. Avem cu Craiova şi după cu Rapid, care e şi pe val. Dar sunt fericit pentru că am văzut un meci bun făcut azi de noi”, a spus Cristiano Bergodi la finalul meciului. 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 32 de puncte, 2. Sepsi – 30, 3. FC Botoşani – 29, 4. UTA Arad – 26, 5. U Craiova 1948 – 25, 6. Chindia Târgovişte – 22, 7. CS Mioveni – 19, 8. FC Dinamo – 13, 9. Academica Clinceni – 3, 10. Gaz Metan Mediaş – -11.

Afla mai multe despre: sepsi-bergodi-liga 1 

viewscnt
Articole similare