Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi a fost ”dat de gol”: ”Îi urez succes! Ştiu sigur că merge la Rapid”

Cristiano Bergodi a fost ”dat de gol”: ”Îi urez succes! Ştiu sigur că merge la Rapid”

Fotbal

Comentarii

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus în faţa celor de la Farul Constanţa, scor 1-0 (0-0), sâmbătă seara, la Ploieşti, şi a cucerit Supercupa României, ediţia 2023.

După meciul de la Ploieşti, patronul celor de la OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a vorbit şi despre fostul său antrenor, Cristiano Bergodi, cel despre care acesta informaţii că va fi noul antrenor al celor de la Rapid.

Laszlo Dioszegi, mesaj pentru Cristiano Bergodi

Chiar dacă şefii din Giuleşti au ales să păstreze suspansul şi s-au ferit să anunţe numele noului antrenor, Laszlo Dioszegi a preferat să vorbească fără perdea şi a anunţat că noul ”şerif” de la Rapid va fi Cristiano Bergodi, fostul său colaborator.

Chiar îi doresc succes domnului Bergodi. S-au vehiculat multe, dar noi am avut o relaţie de prietenie. El a vrut o provocare mai mare. După meciul de vineri, să aibă mai mult succes. Noi vrem să debutăm cu dreptul.

Nu cred, ştiu sigur că merge la Rapid. Nu mai este niciun dubiu, deja este la Rapid. Îi doresc succes, este antrenorul cel mai de succes din istoria scurtă. Vrem ca Ciobi să îl depăşească”, a declarat Laszlo Dioszegi, la finalul meciului cu Farul.

Întâmplarea face ca primul meci al lui Cristiano Bergodi pe banca celor de la Rapid, în acest inevitabil al treilea mandat, să aibă loc în prima etapă a Superligii, ediţia 2023/2024, chiar împotriva fostului său club, OSK Sepsi Sfântu Gheorghe.

  • Partida dintre Rapid şi Sepsi este programată vineri, 14 iulie, în Giuleşti, de la ora 21:30.

Afla mai multe despre: cristiano bergodilaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare