Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi a fost sincer înaintea meciului cu Djurgardens: ”Spun eu că vom face o figură frumoasă!”

Cristiano Bergodi a fost sincer înaintea meciului cu Djurgardens: ”Spun eu că vom face o figură frumoasă!”
Comentarii

Tehnicianul Cristiano Bergodi a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Sepsi OSK nu este favorită la meciul cu Djurgardens, din prima manşă a turului trei preliminar al Conference League.

Bergodi a declarat înainte de meci că echipa lui are şanse. De asemenea, el consideră că Sepsi va face o figură frumoasă. 

 ”Spun eu că vom face o figură frumoasă!”

”Mâine vom juca un meci important în Conference League. Întâlnim o echipă care e pe primul loc în Suedia, asta arată că e cea mai bună de acolo. Noi avem însă un moral bun pentru că am ieşit bine dintr-o perioadă încărcată. Vom încerca să facem un meci frumos, pentru că în mod sigur va fi o atmosferă extraordinară.

Noi plecăm cu şansa a doua în acest meci. Echipele din Suedia sunt echipe bune, disciplinate din punct de vedere tactic. Au şi forţă jucătorii lor şi atunci spun eu că plecăm cu şansa a doua, nu se poate spune altceva. Dar noi jucăm bine şi mâine sper să arătăm jocul nostru pe care îl facem de obicei acasă.

Un pic de oboseală s-a acumulat, dar e ceva normal. Suntem la început de campionat şi avem şi un lot omogen şi bun. Când schimb un jucător cu altul nu se vede. Consider că pentru fiecare post avem doi jucători buni şi asta mă bucură. Marius Ştefănescu este în continuare accidentat, dar sper că va reveni cât de curând. Eu am încredere în toţi ceilalţi jucători”, a spus Bergodi.

Meciul Sepsi - Djurgardens, din prima manşă a turului trei preliminar al Conference League, va avea loc, joi, de la ora 21.00, la Sfântu Gheorghe.

Afla mai multe despre: conference league-sepsi-bergodi 

viewscnt
Articole similare